Videoclipul lui Pepe pentru piesa „Tortura“, interzis iniţial de Youtube, este din nou online

Săptămâna trecută, în urma multiplelor rapoarte primite pentru scene indecente şi imorale, cei de la Youtube au luat decizia directă de a elimina videoclipul piesei „Tortura” de pe contul oficial al Pepe Latin Music, la numai 30 de ore după ce acesta fusese postat online.

Pepe Tortura

„Sărutul” din finalul videoclipului a fost nu numai „tortura” lui Pepe din povestea clipului, ci şi motivul principal din cauza căruia atât contul, cât şi materialul video au fost eliminate.

După analizarea contestaţiei asupra deciziei, contul de YouTube a fost recuperat imediat şi, începând de ieri, şi videoclipul este din nou online, bineînţeles, conţinând atenţionarea 18+, aşa cum a fost de la început.

„Era o chestiune de timp şi eram sigur că aceasta se va întâmpla mai ales după ce contul de Youtube de la Pepe Latin Music a fost reactivat foarte repede. Rămân însă la părerea că imediat ce, într-un fel sau altul, se depăşeşte zona ‘obisnuitului’ lucrurile pot degenera foarte uşor din acel moment nemaicontând nimic fie chiar şi libertatea de a alege de unul singur, ce când, şi mai ales cum”, a spus Pepe.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here