luni, iulie 22, 2024
AcasăȘTIRI„Views“, noul album al lui Drake, a depăşit un miliard de ascultări

„Views“, noul album al lui Drake, a depăşit un miliard de ascultări

De la lansarea sa de pe 29 aprilie, piesele de pe cel de-al patrulea album al lui Drake, „Views“, au depăşit un miliard de ascultări în Statele Unite, în doar trei săptămâni. Este pentru a doua oară când un material semnat Drake a reuşit să genereze mai mult de un miliard de ascultări.

drake album views record

Laureat al premiilor Grammy, Drake ocupă prima poziţie în topul Billboard Top 200 de cinci săptămâni consecutive. Drake este totodată şi primul artist care a reuşit, în mai bine de un deceniu, să se claseze pe primul loc atât în Billboard Hot 100, cât şi în Billboard Top 200 pentru mai mult de trei săptămâni.

Continuând succesiunea istorică de number one-uri, single-ul „One Dance“, interpretat alături de Wizkid şi Kyla, se află pe prima poziţie în Billboard Hot 100 pentru patru săptămâni la rând, în timp ce, de partea cealaltă a Oceanului, în Marea Britanie, se află pe primul loc în U.K. Singles Chart de opt săptămâni consecutive.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.