Virgil Ianțu: „Dacă-mi las părul să crească, semăn cu Cătălin Crișan“

Virgil Ianțu a fost asaltat de întrebările ascultătorilor Kiss FM vineri, în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook. Invitat în studio de către Andreea Remețan, Ianțu le-a povestit fanilor despre noul său album, dar și despre planurile sale de viitor.

virgil iantu vedete face to facebook kiss fm

„Ce ai face dacă ai fi președinte pentru o zi?“, a fost una dintre întrebările la care răspunsul nu s-a lăsat așteptat: „Aș transmite un mesaj pentru români, cu obligația de a fi retransmis în toate pauzele publicitare timp de doi ani”. „Cred că România are nevoie să credem în ea”, a mai spus invitatul răspunzând la o altă întrebare.

Fanii nu au omis nici întrebările legate de look-ul invitatului, dorind să afle dacă și-ar dori să-și lase părul lung. „Lung tare nu l-am avut, dar îți pot spune că, dacă îl las să crească mai mult, e creț”, a răspuns acesta. „Vă dați seama cât de tare aș semăna cu Cătălin Crișan”, a râs acesta.

Artistul le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că sarcina cea mai dificilă pe care a avut-o în copilărie a fost urmeze școala și să studieze și vioara în același timp.

„Soția ta este geloasă pe admiratoarele tale?”, a întrebat și o fană. „Nu sunt căsătorit, dar nu e geloasă”, a zâmbit Virgil Ianțu.

„Nu mi-am propus niciodată să devin vedetă și nu pun preț pe celebritate, ci pe lucrurile pe care le fac”, a mai declarat invitatul Andreei Remețan. „Nu m-am lăsat de televiziune, ci am intrat într-o altă etapă, în care muzica e pe primul plan”, a mai afirmat el. „Mi-a plăcut mult și formatul, dar și munca alături de copii”, a declarat Virgil Ianțu în privința emisiunii „Copiii spun lucruri trăznite”.

Citeste si despre:

Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie
Program complet Balkanik Festival 2023, 8-10 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here