Virgil Ianțu: „Dacă-mi las părul să crească, semăn cu Cătălin Crișan“

Virgil Ianțu a fost asaltat de întrebările ascultătorilor Kiss FM vineri, în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook. Invitat în studio de către Andreea Remețan, Ianțu le-a povestit fanilor despre noul său album, dar și despre planurile sale de viitor.

virgil iantu vedete face to facebook kiss fm

„Ce ai face dacă ai fi președinte pentru o zi?“, a fost una dintre întrebările la care răspunsul nu s-a lăsat așteptat: „Aș transmite un mesaj pentru români, cu obligația de a fi retransmis în toate pauzele publicitare timp de doi ani”. „Cred că România are nevoie să credem în ea”, a mai spus invitatul răspunzând la o altă întrebare.

Fanii nu au omis nici întrebările legate de look-ul invitatului, dorind să afle dacă și-ar dori să-și lase părul lung. „Lung tare nu l-am avut, dar îți pot spune că, dacă îl las să crească mai mult, e creț”, a răspuns acesta. „Vă dați seama cât de tare aș semăna cu Cătălin Crișan”, a râs acesta.

Artistul le-a mărturisit ascultătorilor Kiss FM că sarcina cea mai dificilă pe care a avut-o în copilărie a fost urmeze școala și să studieze și vioara în același timp.

„Soția ta este geloasă pe admiratoarele tale?”, a întrebat și o fană. „Nu sunt căsătorit, dar nu e geloasă”, a zâmbit Virgil Ianțu.

„Nu mi-am propus niciodată să devin vedetă și nu pun preț pe celebritate, ci pe lucrurile pe care le fac”, a mai declarat invitatul Andreei Remețan. „Nu m-am lăsat de televiziune, ci am intrat într-o altă etapă, în care muzica e pe primul plan”, a mai afirmat el. „Mi-a plăcut mult și formatul, dar și munca alături de copii”, a declarat Virgil Ianțu în privința emisiunii „Copiii spun lucruri trăznite”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here