Vita de Vie aniverseaza 25 de ani de cariera prin lansarea unui joc personalizat, cu coloana sonora in 8-bit

Trupa Vița de Vie împlinește 25 de ani de la înființare. E pandemie, turneul clasic aniversar nu poate avea loc, așa că au fost nevoiți să găsească o soluție ingenioasa. Astfel, au lansat un joc pentru smartphone.

Ideea principala a jocului este să ajuți trupa să treacă peste probele de sunet din 17 orașe din România (exact așa cum ar fi fost în turneu) și să te lupți cu hoarde de Neluminați (personaje agresive, deranjate de zgomot și lumină), pe care să-i transformi în fani ai trupei.

Alatura-te celor 5 eroi din trupa si ajuta-i sa parcurga orasele din turneu, in timp ce sunt atacati la probele de sunet de peste 30 de personaje diferite. Descopera superputerile fiecarui membru al trupei.

“Soundcheck Attack a fost produs de extraterestrii de la  Deadlime si este un cadou pentru fanii nostri, cei care au fost alaturi de noi in acesti 25 de ani incredibili. Jocul este disponibil in varianta desktop, download gratuit in Google Play si App Store. Adica peste tot.” , a declarat Adrian Despot.

Jocul este disponibil gratuit aici.

Coloana sonora a jocului in 8-bit – Soundtrack Attack (8-bit) – va fi disponibila pe toate platformele digitale pe 19 martie si va fi precedata de lansarea primului single – Iamma (8-bit), cu o saptamana inainte, pe 12 martie.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here