Vizi Imre, invitat special să cânte la Oktoberfest

Vizi Imre este multicultural prin cele 600 de piese din repertoriul lui, pe care le cântă în peste 10 limbi străine. Astfel, artistul îmbrăţişează de fiecare dată orice provocare de a învăţa ceva nou.

vizi imre oktoberfest brasov

Invitat să cânte la festivalul Oktoberfest din Braşov în seara zilei de 3 septembrie, alături de trupa Rocky Funf, Vizi Imre a învăţat, în doar câteva zile, un dialect greu de limbă germană din Alpii austrieci.

Vorbăreţ şi prietenos din fire, Vizi Imre s-a împrietenit cu băieţii de la Rocky Funf la Oktoberfest-ul din Nuremberg, unde a cântat anul trecut. Pentru că i-au apreciat calităţile vocale, dar şi faptul că sunt pe aceeaşi lungime de undă în ceea ce priveşte muzica, nemţii i-au propus această colaborare.

„Pentru mine e o nouă provocare să învăţ acest dialect de limbă germană din Alpii austrieci, care conţine şi litere din alfabetul scandinav. Întâi încerc să reproduc fonetic ghidul vocal, după care caut pe Google şi, dacă nu sunt sigur de pronunţie, facem un Skype şi verific cu artiştii din Rocky Funf. Nu e primul exerciţiu de genul ăsta, am mai făcut-o şi atunci când am cântat în Norvegia, iar mai nou învăţ o piesă chiar şi în japoneză“, a mărturisit Vizi Imre.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here