Vizi Imre îşi implică fanii în realizarea primului său album

Cu o traiectorie în muzică ce a început încă din adolescenţă, Vizi Imre a intrat în atenţia publicului larg odată cu participarea la „Vocea României“ din anul 2012, unde a întors toate cele patru scaune ale juraţilor, cucerindu-i cu o interpretare plină de forţă şi originală a piesei “Roxanne”.Vizi Imre

Cum publicul l-a votat până în finală, clasându-l pe locul al doilea, Vizi Imre se bazează din nou pe susţinerea admiratorilor lui din mediul online, cărora le mulţumeşte anticipat şi le propune să îl sprijine în realizarea primului lui album. Astfel, Vizi a demarat o campanie de strângere de fonduri pe platforma indiegogo.com. Artistul are în plan un album de zece piese, combinând influenţe din jazz, pop funk, rock şi soul, cu mesaje sincere, pozitive şi mobilizatoare.

Şi tu poţi avea un aport la împlinirea unui vis, cu atât mai mult cu cât acesta militează pentru o lume mai bună, mai civilizată, fiind în ton cu campaniile de reciclare, foundraising pentru orfelinate şi acţiuni de prim ajutor, pe care Vizi Imre le-a făcut. În funcţie de contribuţia fiecărui suporter, artistul oferă o serie de premii şi oportunităţi, de la autografe pe album, până la susţinerea unui concert privat împreună cu band-ul, în orice ţară din EU.

Numerotarea inversă pentru strângerea celor 15.000 de dolari pentru producţia albumului a început. Până pe 1 decembrie, poţi lua parte la îndeplinirea unui vis cu un click aici.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here