„Vocea României“ dă startul filmărilor pentru un nou sezon al show-ului

Cea mai bună competiție a vocilor, Vocea României, începe filmările pentru cel de-al șaselea sezon al emisiunii! Decorul este uimitor, concurenții sunt pregătiți să surprindă, antrenorii sunt gata să-și ocupe locurile, Pavel Bartoș este într-o formă de zile mari, iar emoțiile își fac simțită prezența din ce în ce mai mult!

Juriul Vocea Romaniei

Tudor Chirilă, Loredana, Smiley și Marius Moga se vor lăsa vrăjiți de voci puternice, speciale, și își vor întoarce scaunele pentru a-și forma echipele din cei mai buni concurenți ai acestui sezon, alături de care vor merge către marele trofeu.

Fericit și nerăbdător să înceapă spectacolul vocilor, Tudor a declarat: ”Începe un nou sezon Vocea României, care mă prinde bucuros că tocmai am terminat de înregistrat al treilea album de studio împreună cu Vama. Primul nostru album lucrat cu un producător englez, James Lewis. Așa că o să mă bucur de sezonul ăsta cât am să pot de mult. Aștept să-mi reîntâlnesc colegii, echipa care mă face mereu să mă simt bine și concurenții. Habar n-am ce caut anul ăsta. Ah, da, o voce. Ba nu, mai multe. Mă bucur că Ligia Hojda și Larisa Mihăeș, concurentele mele din sezonul patru, se pregătesc să-și lanseze piese pe care le lucrează cu Agenția de Vise, agenția de management din care fac parte și care și-a propus să formeze mai mulți tineri artiști. Hai să fie Voce! Și să fie o călătorie frumoasă, nu, domnu’ Moga?”.

”De abia aștept să înceapă noul sezon, al șaselea la Vocea României! Vreau să descopăr noi talente care să mă provoace și inspire! Începe febra Vocea României!!!”, a spus plină de entuziasm Loredana.

”Vocea României a ajuns la cel de-al șaselea sezon. De luni începem filmările pentru audițiile pe nevăzute. Sunt curios, entuziasmat și gata să descopăr voci formidabile. În sezonul trecut am lucrat cu oameni extrem de talentați și sunt sigur că și anul acesta va fi la fel. Ne așteaptă, cu siguranță, un sezon incendiar, din care nu vor lipsi surprizele”, a declarat Smiley.

Și Marius Moga este nerăbdător să asculte noii concurenți și să-i aleagă pe cei mai buni: ”Vocea României este o experiență care mă surprinde la fel de tare în fiecare an. În fiecare sezon descoperim voci foarte bune și artiști care sunt făcuți să fie pe scenă. Sunt nerăbdător să descopăr și anul acesta vocile cu care să construiesc o echipă puternică atât în cadrul show-ului, cât și după, în studiourile DeMoga Music”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here