„Vocea României Junior“ debutează la Pro TV pe 26 februarie 2017

Începând cu 26 februarie, în fiecare duminică, de la ora 20.30, vocile noii generații dau tonul unei super competiții în primul sezon „Vocea României Junior“.

Vocea Romaniei Junior (1) juriu

Andra, Marius Moga și Inna sunt gata să-și ocupe locurile pe scaunele lor și să-i aleagă pe cei mai buni concurenți alături de care vor începe lupta pentru marele trofeu. Misiunea celor trei antrenori va fi una extrem de importantă, deoarece vor fi cei care vor șlefui artiștii de mâine, muzicienii care vor compune coloana sonoră a României.

Și gazdele emisiunii, Mihai Bobonete și magicianul Robert Tudor, sunt nerăbdători să le facă telespectatorilor cunoștință cu zeci de copii frumoși, cu voci formidabile.

Andra este bucuroasă că are ocazia să lucreze cu copii minunați și a spus: „E o aventură superbă să fiu antrenor la ‘Vocea României Junior’. Sunt foarte fericită că fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te ține captiv în fața televizorului: este amuzant, surprinzător, emoționant. Sunt sigură că cei care vor urmări emisiunea vor simți fiori ca și cum ar fi ei înșiși în culise, ținându-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra să fie susținută! Cei mici au nevoie de încurajări“.

Marius Moga este nerăbdător să le prezinte tuturor românilor vocile care l-au impresionat în primul sezon ‘Vocea României Junior’ și a spus: „La ‘Vocea României Junior’ m-am simțit foarte bine, pentru că am realizat că avem o țară plină de copii talentați! Juniori cu voci mari, dezinvolți, pasionați de muzică și pregătiți pentru a fi următorii artiști mari ai României“.

Pentru Inna, „Vocea României Junior“ reprezintă primul său proiect în televiziune și, extrem de fericită că este unul dintre antrenorii show-ului, a declarat: „Sunt încântată să fiu antrenor la ‘Vocea României Junior’, este un show extraordinar, cu copii minunați și voci excepționale. Sper să vă placă echipa Inna, sunt copii talentați, artiști în devenire, pe care sper să îi susțineți și să îi urmăriți. Abia aștept să vă bucurați de primul sezon ‘Vocea României Junior’, la Pro TV, de muzică live, voci incredibile și copii senzaționali“.

Citeste si despre:

Cea mai difuzată piesă la radio în vara 2023
Neversea 2024 - primele informatii despre festival
Tot ce trebuie să știi despre Danube Rock Sounds 2023
Primele 10.000 de abonamente pentru Untold 2024 vor fi puse în vânzare pe 12 septembrie

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here