Voltaj, concerte secrete în toată ţara. Află despre ce este vorba!

Dacă până acum eram obişnuiţi cu evenimente promovate în fel şi chip, băieţii de la Voltaj schimbă regulile şi lansează seria concertelor surpriză.

Voltaj - Concert SurprizaTe afli în club. Muzica se opreşte brusc, luminile se sting. Oamenii se uită unii la alţii, neînţelegând se se întâmplă. Din boxe încep să răsune acorduri cunoscute. Încet-încet începi să dezlegi misterul, descoperi că pe scenă şi-au făcut apariţia băieţii de la Voltaj. Publicul este în delir. Nu, nu este glumă: s-a întâmplat weekendul trecut într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Braşov, unde trupa Voltaj a susţinut primul concert secret.

“Totul a pornit de la un experiment pe pagina noastră de Facebook.  Fanii trebuiau să ghicească locaţia următorului nostru concert, au ghicit destul de mulţi, dar ce este mai important este că locaţia şi implicit câstigatorii i-am anunţat abia în dimineaţa următoare concertului, aşa că nimeni, absolut nimeni, în afară de managementul clubului, nu ştia ce planuri avem”, a spus Călin Goia.

Călin, Gabi, Prunus, Oliver şi Adrian sunt singurii artişti din România care au curajul de a urca pe o scenă şi a susţine un concert inopinat. “Am avut ceva emoţii, nu ştiam cum va reacţiona publicul, care, spre deosebire de alte concerte, nu venise pentru noi, dar a fost excepţional şi promitem că ăsta a fost doar începutul seriei de concerte surpiză, a adăugat solistul formaţiei Voltaj.

Că e vorba despre “20”, “Dă vina pe…” sau “Pic pic”, cei prezenţi au cântat, vers cu vers, fiecare piesă a băieţilor. Iar acesta a fost doar începutul, pentru că Voltaj va continua seria concertelor surpriză până în primăvara anului viitor. Totul va culmina cu “Meci de box”, un concert pe care băieţii îl vor susţine la Sala Polivalentă, din Bucureşti.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here