Voltaj, despre Eurovision 2015: „Ne plac italienii“

Călin Goia și Gabi Constantin de la Voltaj au fost luni invitați în studioul Magic Start, matinalul cu cea mai multă muzică, realizat de Liana Stanciu și Raul Brebu. Artiștii au vorbit despre pregătirile pentru Eurovision și au lăudat campania Acasă de Paște a Magic FM prin care ascultătorii pot câștiga bilete de avion pentru cei dragi care studiază sau lucrează în străinătate.

Voltaj Magic FMCălin Goia a relatat și cum s-a luat decizia ca piesa cu care participă la Eurovision să fie cântată în ambele limbi, română și engleză. „După ce am câștigat la Craiova pe 8 martie selecția națională, ne-am pus multe întrebări și ne-am gândit cum ar fi mai bine să cântăm la Viena pentru a avea șanse mai mari la un loc bun. Și am cerut și părerea fanilor, a celor care au vrut să ne scrie, să ne dea o sugestie”, a declarat artistul.

„Am așteptat părerile lor și ne bucurăm că au coincis cu părerea noastră că trebuie să cântăm cel puțin o parte în română, pentru că e o campanie care ne privește pe noi, românii, chiar dacă mesajul e unul universal și chiar dacă sunt convins că și cei din străinătate vor rezona cu acest mesaj, totuși voiam să aibă amprenta națională. Și pe urmă, pentru că e un concurs internațional și pentru că și mesajul e unul universal și nu suntem singura nație care migrează în masă, ne-am gândit că trebuie să existe și o părticică în engleză. Așa că începem în română, universalizăm mesajul în al doilea refren și terminăm cu ultimul vers în română”, a continuat Călin la Magic FM.

Cei doi invitați au mai povestit că vineri trupa a filmat postcard-ul pentru Eurovision acasă la Călin, prilej de distracție pentru întreaga echipă. „Am ascultat toate melodiile de mai multe ori, ca să vedem cât de grea e competiția. E foarte clar că nu e una ușoară. Sunt cântece și voci foarte bune. Ne plac italienii”, a dezvăluit Călin Goia, Gabi declarând că i-a plăcut melodia suedezilor.

„Sunt mai multe piese bune și probabil că cea mai bună soluție ar fi să ne detașăm total de chestia asta. E un lucru pe care formația l-a făcut de foarte mult timp: când avem o țintă, pur și simplu ne concentrăm pe ea, nu ne mai uităm la nimic din ce este în jur și încercăm să ne facem noi treaba”, a spus Gabi.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here