Voltaj i-a cucerit pe clujeni cu spectacolul „Din toată inima Simfonic“

La mai puţin de două luni de la show-ul excepţional pe care trupa Voltaj l-a susţinut în Bucureşti, Voltaj a cucerit pe 3 decembrie 2015 şi publicul din Cluj cu cea mai mare producţie a unei formaţii româneşti, un eveniment muzical în care hiturile trupei au fost interpretate într-o manieră inedită şi plină de emoţie.

voltaj din toata inima simfonic cluj (1)

Cu o capacitate dublă faţă de cea a Sălii Palatului din Bucureşti, Sala Polivalentă din Cluj Napoca a fost neîncăpătoare pentru publicul prezent la spectacolul oferit de Voltaj alături de orchestra Simona Strungaru Symphonics, un show completat de lumini şi lasere, în care ritmurile de vioară s-au îmbinat armonios cu cele de clarinet, flaut şi violă şi au creat o atmosferă de poveste.

Un moment extrem de emoţionant a fost cel în care Oliver Sterian, toboşarul formaţiei Voltaj şi fiul regretatului Valeriu Sterian, a înterpretat piesa „Amintire cu haiduci” a tatălui său. Un alt moment care nu putea trece neobservat a fost cel în care scena s-a umplut de copii, la piesa „De la capăt”. Copiii care studiază la Voltaj Academy (filiala Cluj) au cântat din toată inima alături de Voltaj. „Copiii sunt motivul pentru care merită mereu s-o luăm de la capăt”, a spus Călin Goia.

voltaj din toata inima simfonic cluj (3)Punctul culminant al spectacolului a fost reprezentat de momentul în care trupa a interpretat piesa „Eu cu mine” în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în Colectiv, un moment de maximă emoţie. În acelaşi timp, pe ecrane au rulat imagini cu cei care au murit în incendiu.

„Ne bucurăm că oamenii au fost prezenţi în număr atât de mare, pentru că toate încasările concertului vor fi donate prin intermediul Crucea Roşie celor aflaţi în suferinţă în urma tragediei din Colectiv”, a adăugat Călin Goia.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.