Voltaj, prima trupă din România cu un concert filmat la rezoluţie 4K

„Din toată inima-Simfonic”, mega-concertul pe care l-a susţinut Voltaj în Cluj-Napoca în data de 3 decembrie mai aduce o premieră în România: este primul concert al unei trupe filmat la o rezoluţie 4k.

Calin Goia

Show-ul exploziv în care hiturile trupei au fost interpretate într-o manieră inedită şi plină de emoţie, alături de orchestra Simona Strungaru Symphonics, a fost completat de un adevărat spectacol de lumini şi lasere, ritmuri de vioară, clarinet, flaut, violă.

Cea mai mare producţie a unei trupe româneşti înseamnă o imensă desfăşurare de forţă şi resurse: 45 de instrumentişti, 430 de metri de schelă, 300 de aparate de iluminat, 50 de motoare electrice, 3 console de mixaj audio, 146 de canale audio, 60 de microfoane, 17 camere de filmat 4k, 9 lasere, 3 tunuri de confetti, 25 de operatori pe timpul spectacolului şi 55 de membri în echipa tehnică.

A fost un spectacol „Din toată inima” plin de emoţii la momentele individuale avute de către fiecare dintre membrii trupei, care a culminat cu interpretarea piesei „Eu cu mine” în memoria celor care şi-au pierdut viaţa în Colectiv. În acelaşi timp, pe ecrane au rulat imagini cu cei care şi-au pierdut viaţa în noaptea de 30 octombrie.

Toate încasările concertului „Din toată inima-Simfonic” vor fi donate prin intermediul Crucea Roşie celor aflaţi în suferinţă în urma tragediei din clubul Colectiv.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.