duminică, iulie 21, 2024
AcasăȘTIRIVunk a cântat miercuri seară pentru fanii bucureşteni

Vunk a cântat miercuri seară pentru fanii bucureşteni

Formaţia Vunk a inaugurat, miercuri seară, noul sezon de concerte live din Garajul Europa FM, show-ul incendiar marcând începutul unei perioade pline de proiecte pentru membrii trupei.

vunk cornel ilie garaj europa fm

Cei patru artişti vor lansa un nou videoclip, pentru piesa „Pierderea lor“, pe 20 septembrie, iar pe 3 octombrie, Vunk va ridica în picioare Sala Polivalenta cu super-concertul „31013 #asasishow“.

„Pregătim un spectacol unic pentru piaţa din România, în care am investit foarte mult. Construim un laborator chimic, în adevăratul sens al cuvântului, special pentru scena de la Polivalentă“, a mărturisit Cornel Ilie, liderul trupei Vunk.

vunk garaj europa fm

Apariţia surpriză din Garajul Europa FM a fost Gina Pistol, care a cântat cu Vunk piesa „Pleaca“. O altă surpriză a serii a fost şi duetul lui Cornel Ilie cu Alexandra Uşurelu, la piesa „Nopţile trec (doar visele rămân)“.

Iulian Ioncea
Iulian Ionceahttps://www.traiestemuzica.ro
Cu o experiență de aproape 10 ani în presă, Iulian Ioncea a debutat la ziarul Adevărul de Seară în anul 2009. După câteva luni, a făcut pasul către ziarul Adevărul, iar în anul 2012 s-a mutat la site-ul eva.ro. În 2013 a pus bazele site-ului trăieștemuzica.ro, iar peste doi ani ocupa și funcția de PR la Consiliul Concurenței. Din 2017 se ocupă și de comunicare online la Cat Music. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.