Vunk, concert alături de Cristina Bălan, Ovidiu Anton şi Florena

Vunk va susţine un show special pentru Vunkoholici, cei „dependenţi” #DeTOT de muzica trupei, pe 22 martie, la Hard Rock Café prin care va celebra prietenia şi distracţia la intensitate maximă, alături de invitaţii speciali Ovidiu Anton, Florena şi Cristina Bălan.

Trupa VUNK

„Prietenia se leagă mai uşor atunci când ştim cum îi cheamă pe cei din jurul nostru. Astfel, toţi spectatorii vor purta în piept stickere primite la intrare, pe care va fi scris numele fiecăruia: Sunt… şi sunt Vunkoholic. Fiecare dintre cei prezenţi în sală va şti cum îi cheamă pe cei de lângă el şi va putea intra în vorbă mai uşor”, spune Cornel Ilie despre conceptul show-ului de pe 22 martie.

„Invitaţi la acest concert vor fi Ovidiu Anton, prieten vechi care a câştigat Eurovisionul cu o piesă rock şi Florena care a fost revelaţia concursului. Fiind prezentator al concursului am fost atent la ei şi mi-am dorit să îi invit într-un concert de-al nostru. Cristina Bălan, câştigătoarea Vocii României, ne este de asemeni prietenă apropiată şi cu ea o să cântăm o piesa care de obicei nu e în setlistul concertelor Vunk, dar care este piesa ei preferată de la noi”, adaugă liderul trupei Vunk.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here