Vunk răspunde interdicţiei CNA cu un nou videoclip pentru piesa „Aşa şi?“

După ce Consiliul Naţional al Audiovizualului a interzis clipul „Aşa, şi?“, al trupei Vunk, pe motiv că videoclipul conţine plasare de produse, acum formaţia răspunde interdicţiei CNA cu un nou videoclip pentru piesa „Aşa şi?“.

vunk interzis cna

Clipul a fost postat pe pagina de YouTube al formaţiei Vunk şi reprezintă un colaj realizat din videoclipurile unor mari artişti, precum Lady Gaga, Bruno Mars sau Britney Spears, în care de asemenea apar diferite produse.

În descrierea noului videoclip, cei de la Vunk au postat următorul mesaj:

„Este parte din dezvoltarea industriei să ai plasare de produse în videoclipuri, iar CNA ar trebui să găsească o cale legală prin care să ne lase să difuzăm NEBLURATE videoclipurile care conţinut imagini cu produse branduite, fie să menţionăm în deschiderea clipurilor când este plasare de produs, fie o altă soluţie reglementată prin lege.

Interzicerea nu e o soluţie, nu aşa funcţionează industria de divertisment în lume şi nu aşa ajutăm să progresese industria noastră de divertisment.

În cazul nostru erau menţionări de branduri în context pentru că, pur şi simplu, am filmat pe stradă şi brandurile apăreau în staţiile de autobuz sau în vitrinele din Centrul Vechi“

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here