Vunk sărbătoreşte pe 13 mai, alături de toţi românii, Ziua Internaţională a Dorului

Ziua de 13 mai va fi trecută în calendarul românilor ca fiind Ziua Internațională a Dorului. Sărbătoarea se adresează tuturor celor care sunt departe de ţară, de copilărie sau de cei dragi. Inițiativa aparține Oraşului Minunilor, o mișcare socială inițiată anul trecut de trupa Vunk.

trupa vunk ziua internationala a dorului 13 mai 2015

„În Orașul Minunilor, emoţiile sunt cele mai importante și, aici, după cum am văzut în ultimele luni, se regăsesc foarte mulți dintre români. Ziua Internațională a Dorului este propunerea noastră pentru a crea o sărbătoare care poate fi celebrată și de restul lumii. Este o sărbătoare românească, ce vorbește despre sufletul românesc și forța inventivă a poporului nostru. Pe 13 mai sper ca milioane de români, inclusiv cei din afara țării, să-și sărbătorească dorurile. O sărbătoare durează o zi, dar emoțiile ei pot dura o viață întreagă“, a spus Cornel Ilie, liderul Trupei Vunk și fondatorul Oraşului Minunilor.

Un prim clip emoționant, de numai trei minute, care anunță Ziua Internațională a Dorului, a fost deja publicat pe pagina de Facebook dedicată evenimentului.

1 COMENTARIU

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here