Vunk va face cea mai mare colecţie de visuri scrise negru pe alb din România

Trupa VUNK va face “Înconjurul lumii” în căutare de visuri scrise negru pe alb, pe hârtie. Turneul acustic care va cuprinde 18 oraşe din ţară porneşte de la ideea că România nu este o ţară, ci o lume pe care trupa VUNK îşi doreşte să o descopere în cele mai frumoase aspecte ale sale prin fiecare spectator care va intra în lumea lor.

Afis VUNK“Fiecare persoană care ne ascultă muzica este importantă pentru noi, ne dorim să-i cunoaştem pe fiecare dintre cei care vor veni la concertele noastre “Înconjurul lumii” şi când spun “fiecare”, vorbesc la modul cel mai sincer şi concret. Cred că cel mai profund mod de a cunoaşte pe cineva este să-i cunoşti visul, aşa că noi ne dorim să citim şi să colecţionăm visurile scrise pe hârtie, negru pe alb, ale fiecărui om care vine la concertele noastre”, povesteşte Cornel Ilie, liderul trupei VUNK care îşi doreşte să fie astfel “cel mai mare colecţionar de visuri” din lumea numită România.

Fiecare spectator al concertelor VUNK din cele 18 oraşe va primi la intrarea în sala de spectacole o hârtie pe care va fi scris #visulmeueste şi un creion cu care să completeze care este visul său. Odată completată, hârtia ce va purta cu ea visul fiecărui spectator va ajunge la trupa VUNK: “Abia aştept să ne întoarcem acasă cu o valiză plină de visuri care odată aşternute pe hârtie au toate şansele să se şi împlinească”, spune Cornel care are planuri mari pe care le va dezvălui în curând cu uriaşa colecţie de visuri strânse “Înconjurul lumii”.

Cornel Ilie îşi mărturiseşte visul în speranţa că el se va împlini, dar şi că va fi un exemplu pentru toţi spectatorii care vor participa la turneul “Înconjurul lumii”. “#visulmeueste să scriu un musical”, scrie Cornel Ilie negru pe alb pe o partitură muzicală. “Îmi trăiesc deja unul dintre cele mai mari visuri: să am libertatea de a face muzică, de a trăi prin ea, din ea, pentru ea. Anul acesta vreau să-mi împlinesc un alt vis, acela de a scrie un musical, pentru că este un gen de spectacol în care mă regăsesc foarte tare şi pe care îmi doresc foarte mult să îl trăiesc pe viu”, îşi explică dorinţa Cornel Ilie. “Visurile le luăm cu noi peste tot, sunt la noi mereu, în minte şi în suflet, nu ocupă alt loc, ci necesită doar dorinţă şi noroc pentru a fi împlinite”, crede artistul.

Concertele vor începe la ora 19.00, mai multe detalii pot fi găsite pe pagina oficială de Facebook a trupei, iar biletele pot fi procurate din reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone, Diverta, Uman, la oficiile Poştei Române şi online pe www.iabilet.ro, dar şi la casele de bilete ale sălilor de spectacol. Ele costă 70 ron, iar elevii şi studenţii beneficiază de un tarif special, de numai 40 de lei.

– 13 martie, la Piteşti (Casa de Cultură a Sindicatelor)
– 14 martie la Braşov (Centrul Cultural Reduta)
– 18 martie la Bacău (Ateneul Mihail Jora)
– 19 martie la Focşani (Ateneul Popular)
– 20 martie la Galaţi (Teatrul Dramatic Fani Tardini)
– 21 martie la Iaşi (Casa de Cultură a Studenţilor)
– 22 martie la Chişinău (Filmarmonica)
– 23 martie la Suceava (Casa de Cultură a Sindicatelor)
– 24 martie la Piatra Neamţ (Teatrul Tineretului)
– 25 martie la Târgu Mureş (Palatul Culturii)
– 26 martie la Cluj Napoca (Casa de Cultură a Studenţilor)
– 27 martie la Zalău (Casa de Cultură a Sindicatelor)
– 28 martie la Deva (Teatrul de Artă)
– 29 martie la Timişoara (Filarmonica Banatul)
– 30 martie la Drobeta Turnu Severin (Casa Tineretului)
– 2 aprilie la Otopeni (Centrul Cultural Ion Manu)
– 3 aprilie la Constanţa (Teatrul de Stat)
– 4 aprilie la Tulcea (Centrul Cultural Jean Bart)

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here