What’s Up: „I-aș scrie niște versuri frumoase lui Florin Salam“

Invitați la matinalul Kiss FM realizat de Sergiu și Andrei, Ruby și What’s Up au acceptat propunerea DJ-ilor de a juca o partidă de ‘Adevăr și provocare’, ocazie cu care fanii au aflat că rapperul ar fi interesat să-i scrie o piesă lui Florin Salam, că va candida la 59 de ani și că Ruby are toate tatuajele la vedere.

Kiss FM

Sergiu și Andrei i-au adus aminte lui What’s Up episodul de la la Festivalul Callatis, unde pe rapper l-a luat un pic valul pe scenă, fiind întrerupt de prezentatoarea Liana Stanciu.

„Vreau să-mi cer scuze public. Ar fi trebuit să mă abțin. Nu este un lucru de făcut la TV. Dacă nu-ți convine ceva, du-te în dormitorul tău și țipă, asta am înțeles după. Dar, în rest, eu sunt un activist convins. Îmi iubesc țara și o să mor pentru țară și popor. La 59 de ani candidez. Să mă votați!” a declarat acesta.

Cei doi invitați au acceptat propunerea realizatorilor Kiss FM de a juca o partidă de Adevăr și provocare.

Astfel, rapperul a fost întrebat dacă ar accepta o propunere din partea lui Florin Salam de a cânta manele. „Nu știu dacă sunt așa priceput cu manelele. În schimb, sunt priceput cu scrisul și i-aș scrie niște versuri foarte frumoase. Poate într-o zi ar cânta și o piesă scrisă de What’s Up” a declarat el.

La rândul ei, Ruby a declarat că nu are niciun tatuaj în vreo zonă ascunsă a corpului: „Toate tatuajele mele sunt la vedere. Nu am nimic secret”. Artista a accepta și provocarea de a cânta Străzile de BUG Mafia, o trupă pe care o admiră, dezvăluind că Whats Up i-a scris o piesă pe care ar vrea s-o cânte cu Uzzi.

Și Whats Up a acceptat o provocare de la la Sergiu și Andrei, aceea de a cânta în direct la Kiss FM o rețetă de tiramisu.

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.