marți, iunie 18, 2024
AcasăȘTIRIWhat's Up: „La 14 ani am început să mă gândesc că voi...

What’s Up: „La 14 ani am început să mă gândesc că voi ajunge vedetă“

What’s Up a fost luni invitatul Andreei Remețan în studioul Kiss FM, unde le-a povestit fanilor că pregătește o continuare a melodiei „K la meteo“ și că la 14 ani s-a gândit că ar putea ajunge vedetă.

what-s-up-kiss-fm

Artistul le-a dezvăluit ascultătorilor Kiss FM că melodia care se vrea a fi continuarea piesei „K la meteo“ se numește „Taxi“ și va fi lansată până la sfârșitul acestei luni. „Plănuisem să o lansez în vara acestui an, dar n-am apucat. Până la finalul lui octombrie, cu siguranță va fi lansată. Este continuarea piesei `K la meteo`“, a spus el.

What’s Up a mai declarat că-și dorește să aibă o emisiune la radio și le-a dezvăluit fanilor câteva detalii despre evoluția relației cu logodnica lui, Simina Costea, alături de care a venit la Kiss FM: „Ne-am despărțit, ne-am împăcat, ne-am despărțit, ne-am împăcat. Facem asta de trei ani. Cred că ușor, ușor ar trebui să vă obișnuiți și voi. Că noi ne-am obișnuit și cred că ne și place“.

„De la patru ani scriu versuri. Pe atunci scriam în minte. Pe la 14 ani am intrat prima oară în studio, iar la 24 de ani am avut primul hit la radio. Pe la 17 ani m-am lăsat de muzică și mi-am văzut de școală. Voiam să ajung programator, dar nu cred că mi-a plăcut la fel de mult ca muzica“, le-a mai povestit el ascultătorilor Kiss FM, în cadrul campaniei Vedete Face to Facebook.

Invitatul le-a mai dezvăluit fanilor și ce tatuaje are: „Buzele de pe gât sunt ale logodnicei mele, iar pe mână port semnătura mea, lucru care îmi amintește zilnic pentru ce am compus o viață“. De asemenea, What’s Up le-a spus ascultătorilor Kiss FM că artistul cu care se înțelege cel mai bine este Marius Moga și le-a și explicat lipsa de trac pe scenă: „Am așteptat asta o viață. Iar acum, când Dumnezeu a reușit să aibă un pic de timp și pentru mine, nu cred că ar fi corect să nu îmi fac treaba“.

„De unde te inspiri?“, a fost una dintre întrebări. „Mă uit în jur. Sunt un bun observator. Fac asta de 20 de ani“, a venit răspunsul său.

„Te-a gândit vreodată că vei ajunge vedetă?“, a fost o altă întrebare postată de un fan pe facebook.com/kissfmromania. „La 14 ani am început să mă gândesc la treaba asta, dar, sincer, eram plin de teamă la gândul că ar putea să mi se întâmple treaba asta. Acum doar mă bucur. Vă mulțumesc pentru susținere“, a răspuns What’ Up.

Liviu Andrei
Liviu Andreihttps://www.traiestemuzica.ro
Lucrează în vânzări de mai bine de 10 ani și este pasionat de IT. El a încercat să îmbine utilul cu plăcutul și în anul 2013 a inființat, alături de Iulian Ioncea, site-ul trăieștemuzica.ro. Printre proiectele lui se mai regăsește și site-ul newspack.ro. E-mail: [email protected]

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.