What’s Up, Ruby și Andrei de la Kiss FM interpretează varianta tradusă a piesei „Swalla“

What’s Up și Ruby, doi dintre cei mai populari artiști ai momentului, au fost provocați de Andrei Ciobanu de la Kiss FM să interpreteze împreună varianta tradusă a single-ului „Swalla“.

ruby whats up andrei swalla

Deși multă lume a crezut că varianta lansată de Andrei, What’s Up și Ruby este doar o parodie, matinalul de la Kiss FM a ținut să precizeze că piesa a fost tradusă în română cuvânt cu cuvânt.

„Multe persoane își manifestă nemulțumirea în legătură cu versurile pieselor românești și spun că nu există un mesaj clar. Însă astfel de lucruri nu se întâmplă doar în țara noastră. Așa că am căutat o melodie din străinătate care este hit în România și am ajuns la «Swalla». Am decis să o traducem în limba română, ca să audă toată lumea ce zic versurile și care este mesajul piesei. Am făcut asta mot a mot, fără rimă sau măsură“, a spus Andrei Ciobanu.

După ce a tradus versurile, comediantul l-a sunat pe What’s Up, i-a povestit despre ideea lui și a mers la studioul cântărețului pentru a înregistra piesa. Clipul a fost filmat de Mihai Vasilescu în studioul lui What’s Up, dar și pe o stradă din Cernica.

„Andrei a venit cu ideea și cu versurile. Mie și lui Ruby ni s-a părut incredibil de dubios textul, dar am spus «Da»“, a afirmat What’s Up.

În prezent, varianta tradusă de Andrei a piesei „Swalla“ și interpretată alături de What’s Up și Ruby are aproape o sută de mii de vizualizări pe YouTube.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here