What’s Up se pregăteşte pentru lansarea noului său album

Deşi abia şi-a încheiat mini-vacanţa de 1 mai, What’s UP revine cu forţe proaspete şi multă energie! Artistul se pregăteşte intens pentru o nouă formulă de show, dar şi pentru viitorul album, #PovesteaInimii, material care urmează să se lanseze în toamna acestui an.

What's Up - Live session

Artistul va urca pe scenă alături de live band-ul său format din 13 oameni talentaţi ce cântă la vioară, chitară, bass, clape, trompetă, tubă şi percuţie, pentru un show de excepţie.

“Sunt foarte fericit că începe vara, pentru că în acest an vom avea parte de câteva experienţe foarte tari. Vom urca pe aceleaşi scene cu artişti internaţionali, cum ar fi Maluma, Robin Shultz, Juan Macan, vom pleca împreună cu Andra în Turneul “Aievea”, vom urca pe Arena O2 din Londra, unde vom cânta pentru zeci de mii de români. Sunt foarte fericit că toate aceste experienţe le voi trăi alături de familia mea, aşadar va fi defapt o super vacanţă”, a declarat artistul.

Vara aceasta, îl putem vedea pe What’s UP pe aceeaşi scenă cu artistul de origine columbiană, Maluma, în cadrul festivalului de muzică latino “El Carrusel” şi va interpreta unele dintre cele mai cunoscute hituri ale ultimilor ani, printre care “Taxi”, “La tine”,”K la Meteo” şi “Piesa mea de dor”, dar şi “Ora 2” şi “Doare”, piese ce fac parte din seria
“Project Islanda”.

Whatzy a cunoscut succesul atât solo, cât şi printr-o serie de piese în colaborare cu artişti precum Andra, Alina Eremia, Shift, Dorian Popa şi alţii. Anul acesta, de ziua lui, artistul a lansat “Ora 2”, urmată de “Hana”, iar de ziua femeii, a făcut cadou publicului piesa “Iartă-mă, mamă”. Cel mai recent single lansat de către artist este “Doare”, o piesă compusă de artist alături de Marius Moga, Commands şi Mitchell Hazlett. Mai mult decât atât, What’s UP pregăteşte feat-uri surpriză cu unii dintre cei mai iubiţi artişti la ora actuală, dar şi proiecte noi.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here