What’s Up şi-ar fi bătut iubita în stradă

Marius Ivancea, cunoscut publicului larg sub numele de What’s Up, este implicat în aceste zile într-un scandal monstru, după ce a fost acuzat că şi-a bătut iubita în plină stradă.

What-s-Up simina bataie

Potrivit martorilor, totul s-a întâmplat luni, în cartierul Berceni, în incinta şi în faţa unui restaurant de tip fast-food.

„La ora 3.25 o doamnă a venit cu două persoane. Ea conducea maşina. Dânşii au coborât din maşină şi s-au dus în restaurant să comande o shaorma. Ea a coborât după ei şi am văzut când a luat-o bătaie. Pur şi simplu, foarte zdravăn. A luat-o la bătaie şi am intervenit. Eu nu am mai văzut aşa ceva! Dădea cu de toate. Cu mâinile, cu picioarele… Fata zbiera, plângea. Eu l-am pus pe fugă şi după a fost preluat de ceilalţi… Poliţia l-a încătuşat“, a spus, la „Acces direct“, paznicul restaurantului.

Surse din poliţie au confirmat pentru ziarul Click întreaga poveste: „În urma plângerii făcute de patronul localului, Marius Ivancea s-a ales cu dosar penal pentru distrugere“.

Simina, iubita lui What’s Up, a negat însă că ar fi fost bătută de iubitul ei, afirmând că totul a fost o joacă în urma căreia a fost spart un geam de-al restaurantului.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here