Will Smith ia lecții de la Ronaldinho în videoclipul imnului Campionatului Mondial de Fotbal

Debutul Campionatului Mondial de Fotbal din Rusia, o zi foarte importantă pentru iubitorii fotbalului, este cu siguranță și un moment de neuitat pentru Nicky Jam, Will Smith și Era Istrefi. Cei trei artiști dau viață competiției prin „Live It Up“, imnul oficial al celui mai mare eveniment sportiv din această vară.

ronaldinho nicky jam will smith

Distribuit la nivel mondial de Sony Music și produs de Diplo, „Live It Up“ beneficiază de un videoclip în care apare Ronaldinho și care a fost lansat sub sloganul „Împreună aducem victoria“.

„Să ajung să cânt imnul Campionatului Mondial de Fotbal este o realizare foarte mare. Sunt foarte fericit și cu siguranță le voi povesti nepoților ce am reușit, deoarece nu mulți artiști au această șansă“, a spus Nicky Jam.

Lansată pe YouTube pe 24 mai, piesa „Live It Up“ a adunat peste 20 de milioane de vizualizări, iar videoclipul, filmat în Budapesta și postat pe internet pe 8 iunie, a depășit 17 milioane de vizualizări până în prezent.

„Pentru mine a fost o onoare să fiu întrebat dacă vreau să cânt imnul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal. Este o competiție care aduce în același loc oameni din toate colțurile lumii. Oameni care se distreză împreună, cântă împreună și suferă împreună. Prin «Live It Up» vrem să-i facem pe oameni să danseze“, a adăugat Will Smith.

„Live It Up“ a reușit să cucerească topurile din întreaga lume încă din prima zi de la lansare. A intrat în Top 100 European Airplay și se aude la radio în țări precum Germania, SUA, Suedia, Mexic, Spania, Brazilia, Norvegia, Marea Britanie, Finlanda și Italia.

„Sunt un mare fan al fotbalului, iar faptul că fac parte din acest proiect minunat mi-a adus bucurie în suflet. Să lucrez cu Will Smith, Diplo și Nicky Jam, pe care îi admir foarte mult, a fost incredibil“, a încheiat Era Istrefi.

Nicky Jam, Will Smith și Era Istrefi vor cânta piesa „Live It Up“ pe 15 iulie în fața a peste 80.000 de oameni, înaintea finalei Campionatului Mondial de Fotbal, meci ce se va disputa la Moscova, pe stadionul Lujniki, cel mai mare din Rusia. Mai mult decât atât, momentul lor se va vedea la televizor în peste 2 miliarde de case de pe întreg globul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here