Will Smith, Mioara Velicu și Radu Ille, personaje în noua ediţie „Te cunosc de undeva“

Show-ul „Te cunosc de undeva“ transformă cei zece concurenți în vedete gata pentru spectacol și în această sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

dorian-popa-will-smith-copyright-gabriela-arsenie-antena1_061016_tcdu10-ed8_0165

Dorian Popa va imita un artist pe care îl admiră foarte mult, Will Smith, și va cânta o piesă pe care o știe de când era copil, Misha va interpreta un cântec de „Amor“, pentru amatorii de ritmuri intense și stroboscoape, transformată în Kamelia, pe când Lucian Ionescu va încerca un personaj cu șanse mari pentru un loc pe podiumul acestei ediții, Sean Paul.

Amna îi va pune la treabă pe instrumentiștii din taraful lui Silvian Voicu și se va transforma într-o moldoveancă fără egal, Mioara Velicu, Dima Trofim va realiza un travesti în premieră absolută pe scena show-ului transformărilor, Minodora, în timp ce Maria Buză și Pepe îi vor invita pe toți, pentru prima dată, la o petrecere de machedoni, căci îi vor imita pe Cornelia Rednic și Gigi Sima.

copyright-gabriela-arsenie-antena1_061016_tcdu10-ed8_0365

Adina Răducan va cânta în travesti ca Enrique Iglesias, Nico o va imita pe cântăreața canadiană Melanie Fiona, în timp ce Șerban Copoț va încinge jocul și atmosfera la „Te cunosc de undeva“, cu o transformare în Radu Ille. Cu toții vor fi punctați, ca de obicei, de la masa juriului, de Ozana Barabancea, Andreea Bălan, Andrei Aradits și Aurelian Temișan.

De asemenea, sărbătoarea muzicii românești care deschide fiecare gală a acestui sezon va avea un invitat romantic și visător: Gabriel Dorobanțu, care vine să cânte în premieră la „Te cunosc de undeva!“ câteva dintre cele mai cunoscute refrene ale sale, alături de Florin Ristei și FreeStay.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here