Wilmark, acuzat că îşi hărţuieşte sexual dansatoarele

Coregraful şi totodată dansatorul Wilmark este implicat în aceste zile într-un scandal sexual. Fostul jurat de la „Dansez pentru tine“ a fost acuzat că îşi hărţuieşte sexual dansatoarele.

Wilmark hartuire sexuala

Potrivit ziarului Ring, unele dansatoare se plâng că nu sunt plătite dacă nu îi acceptă avansurile sexuale lui Wilmark. „Wilmark se dă la orice fată pe care o întâlneşte, chiar şi în club. Colaboratoarele lui dansatoare acceptă, pentru că el e şeful şi nu vor să aibă certuri cu el, pentru că sunt sigure că o să piardă. Din câte am înţeles, au fost situaţii când nu şi-a respectat onorariul faţă de ele, pentru că acestea nu i-au acceptat avansurile. Le cere numărul de telefon fetelor care îi plac, chiar dacă nu are legătură cu dansul“, a spus una dintre dansatoare.

Wilmark se apără însă şi spune că nimic nu este adevărat şi că are doar relaţii profesionale cu dansatoarele sale. „Avem o echipă foarte frumoasă de dansatori. Avem o relaţie de prietenie destul de apropiată. Atât băieţii, cât şi fetele sunt nişte oameni mişto. Echipa este aceeaşi de mult timp. În dans există penalizări tot timpul, dar se dau pentru costumaţie neadecvată, pentru greşeli, lipsa de la repetiţii, sau alte abateri. Avem o relaţie profesională, ţinem unii la alţii, nu sunt probleme de genul acesta“, a spus Wilmark pentru ziarul Ring.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here