Wilmark, dat afară de la „Dansez pentru tine“. Află cine i-a luat locul!

După ce anul trecut l-au dat afară pe Cornel Patrichi, producătorii emisiunii „Dansez pentru tine“, de la Pro TV, au mai făcut o victimă și în acest an: cel mai simpatic jurat, Wilmark, nu mai face parte din juriu.

Mihai Petre, Elwira Duda si Wilmark Rizzo Hernandez

Potrivit tabloidelor, Wilmark a fost anunțat că nu mai face parte din echipa „Dansez pentru tine“ cu doar câteva ore înainte de începerea show-ului. „Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi… mergem mai departe“, a spus Ștefan Bănică, la începutul emisiunii, acesta fiind singurul moment în care s-a vorbit despre Wilmark.

Conducerea trustului Media Pro au confirmat informația, afirmând că Wilmark a fost dat afară din cauza unor contracte pe care acesta le-a semnat cu alte televiziuni. „Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu Pro TV pentru emisiunea ‘Dansez pentru tine’ din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulțumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane“, au afirmat cei de la Pro TV.

În locul lui Wilmark, în juriu a fost cooptată Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre. Ea va juriza, cel puţin în acest sezon, alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu. „Eu mă voi ocupa de atitudinea concurenţilor şi cum sunt ei puşi în valoare de către coregrafi“, a spus Elwira Petre.

Vinerea trecută, Wilmark a participat la emisiunea „Roata Norocului”, de la Kanal D. El a fost concurent la emisiunea prezentată de Liviu Vârciu şi i-a dat lecţii de dans Anei Maria Barnoschi, scrie Libertatea.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here