Wilmark, după ce a fost dat afară de la Pro TV: „Îmi pare rău, țineam la cei de acolo“

Wilmark a fost anunțat vineri, înainte de începerea unui nou sezon al show-ului „Dansez pentru tine“, că nu mai face parte din echipa emisiunii.

Wilmark

Vestea l-a luat prin surprindere pe Wilmark, care nu se aștepta să fie dat afară de la Pro TV, după 13 ani în care a fost fidel postului din Pache Protopopescu. Potrivit tabloidelor, conducerea trustului Media Pro a afirat că Wilmark a fost dat afară din cauza unor contracte pe care acesta le-a semnat cu alte televiziuni. „Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu Pro TV pentru emisiunea ‘Dansez pentru tine’ din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulțumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane“, au afirmat cei de la Pro TV.

La o zi după ce a fost dat afară, Wilmark a vorbit cu jurnaliștii de la Click, declarând că îi pare rău că nu mai face parte din juriul de la „Dansez pentru tine“. „Am participat în acea emisiune ca simplu invitat, nu am semnat niciun contract cu cei de la Kanal D să mă angajez la ei. Nu credeam că se va ajunge aici. Îmi pare rău că, după atâţia ani, am fost nevoit să părăsesc echipa de la Dansez, ţineam foarte mult la toţi de acolo“, a spus Wilmark.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here