„X Factor“: Florin Ristei a câștigat marea finală și premiul de 120.000 de euro

Cel de-al treilea sezon al show-ului „X Factor“ s-a încheiat duminică, 22 decembrie, marele câștigător fiind Florin Ristei, cel care s-a bătut pentru premiul de 120.000 de euro cu Alex Mațaev, Bogdan Bratiș și Mădălina Lefter.

Florin Ristei castigator x factor

Cu toate că doar cu câteva zile înainte de marea finală, chiar atunci când avea mai mare nevoie de susţinerea fanilor săi, Florin Ristei a fost sabotat și i-au fost blocate atât pagina sa de Facebook, cât şi pagina trupei sale, Freestay, concurentul a reușit să adune atât de multe voturi încât să fie câștigător.

Dintre cei patru finaliști, primii doi care au părăsit concursul au fost Bogdan Bratiș și Mădălina Lefter, astfel că duelul final s-a dat între Florin Ristei și Alex Mațaev, marii favoriți ai concursului. După ce au cântat fiecare o piesă, Alex melodia „I don’t wanna miss a ahing”, de la Aerosmith, şi Florin melodia „Bed of roses”, de la Bon Jovi, au fost din nou deschise liniile de vot, iar publicul a decis că Florin Ristei are factorul x.

Înainte de marea finală „X Factor“, Florin Ristei a vorbit în paginile ziarului Click despre ce va face cu premiul, în caz că îl va câștiga. „Dacă voi câștiga X Factor, cel mai probabil îmi voi achita creditul de la apartament, apoi am promis prietenilor că voi plăti o excursie de trei săptămâni în Thailanda. Bineînțeles, voi investi și în viitoarea mea carieră muzicală“, a spus Florin Ristei.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here