„X Factor“, lider de audienţă. Gianna Pană i-a emoţionat pe juraţi

Vocile extraordinare, poveştile emoţionante de viaţã, momentele amuzante, atât din backstage, cât şi de pe scenã şi replicile savuroase ale juriului au cucerit pe deplin telespectatorii, clasând show-ul „X Factor“ în fruntea clasamentului de audienţã.

juriul-X-Factor

X Factor a înregistrat duminică un rating mediu de 10.1 puncte şi o cotă de piaţă de 21% la nivelul targetului comercial, 18-49 urban, impunându-se pe primul loc în topul audienţelor. Poziţia secundã a fost ocupatã de principalul competitor, Pro Tv, care a înregistrat la nivelul aceleiaşi categorii de public doar 8.7 puncte de rating şi 18.1% share.

Ierarhia s-a păstrat şi la nivelul targetului urban, Antena 1 conducând şi de această dată audienţele. Astfel, în intervalul difuzãrii emisiunii X Factor, Antena 1 a înregistrat un rating mediu de 9.6% şi o cotã de piaţã de 18.3% în rândul publicului din mediul urban, clasând din nou principalul competitor, Pro Tv, pe poziţia secundã, cu doar 7.5% rating şi 14.3%n cotã de piaţã.

Gianna Panã, concurenta de doar 17 ani care a interpretat extraordinar piesa „Listen”, a lui Beyoncé, i-a emoţionat atât pe cei trei juraţi, cât şi pe telespectatori. Momentul Giannei a adus în faţa micilor ecrane, în minutul de aur, 22:18, peste 785 000 de telespectatori din targetul comercial, 18-49 urban, adicã un rating de 14.1% şi 29.1% cotã de piaţã.

Pe Dan Bittman, concurenta l-a convins de la primele acorduri: „Gianna, sã îi spui tatãlui tãu sã aibe grijã de tine, pentru cã tocmai s-a nãscut o stea în România!”. Tot Bittman, a completat: „Pe noi o sã ne uite lumea peste câţiva ani, dar mãcar mã bucur cã am descoperit o nouã generaţie de oameni care cântã cu suflet“.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here