„X Factor“: Mentorii şi-au pierdut câte un concurent în prima gală live

Show total duminica aceasta pe scena X Factor! Voci senzaţionale, interpretări live, coregrafie de top, imagine de superstar şi prezenţă scenică, pe scurt prima gală live X Factor. Ieri seară, sute de mii de români au fost cu ochii pe ei, o experienţă incredibilă pentru cei 15 concurenţi care au trăit emoţiile unei competiţii extrem de dure.

Gala 1_x factor

După miezul nopţii, în direct, învingătorii au savurat victoria, în timp ce trei dintre concurenţi şi-au luat rămas bun de la titlul de X Factor şi marele premiu în valoare de 120 000 de euro. Publicul, cel de-al patrulea jurat al show-ului, a trimis la duel câte doi concurenţi din fiecare grup, pentru ca mentorii să ia decizia finală, trimiţându-şi fiecare acasă câte un concurent. Dumitru Botnaru, Ruxandra Tomulesei şi trupa Quattro au părăsit aseară competiţia X Factor. Spectacolul continuă vinerea aceasta, de la 20:00, cu o super ediţie aniversară de 20 de ani Antena 1.

„Paparazzi” – Lady Gaga (Paolo Lagana), „Memories” – Nicole Cherry (Ana Maria Mihăieş), „This love” – Maroon 5 (Bogdan Bratiş), „Read all about it” – Emeli Sande (Oana Muntean), acestea au fost doar câteva dintre hiturile care au răsunat aseară live pe scena X Factor în interpretarea concurenţilor. De la rock la pop, de la sensibilitatea Mădălinei Lefter („Listen” – Beyonce), la energia lui Dumitru Botnaru ( „Livin’ la vida loca” – Ricky Martin), la timbrul special al lui Alex Maţaev („Impossible” – James Arthur) sau la pasiunea dusă la extrem a Elizei din trupa Bruiaj, care a decis să respecte întru totul caregrafia energică a piesei Jump Around deşi avea piciorul în gips, scena X Factor a găzduit ieri o adevărată desfăşurare de forţe, de voci incredibile, de apariţii memorabile.

Peste 1 600 000 de telespectatori la nivel naţional au urmărit aseară în minutul de aur, înregistrat la 22:07, momentul jurizării Anei Maria Mihăieş, care a cucerit publicul cu interpretarea extraordinară a piesei Memories, a lui Nicole Cherry, conform datelor oferite de Kantar Media.

Vinerea viitoare, într-o zi cu totul şi cu totul specială, aniversarea a 20 de ani de Antena 1, de la ora 20:00, emoţiile se îmbracă de gală şi muzica inundă scena la X Factor, într-o gală specială aniversară, încheiată cu un super recital Holograf. Sâmbătă, telespectatori sunt invitaţi să trăiască o poveste de neuitat, frumoasă ca un fulg de nea – Albă ca zăpada şi cei şapte pitici, pentru ca duminică, de ziua tuturor românilor, aventura să fie una uriaşa cu peripeţiile lui King Kong. Cele mai frumoase seri încep fix la 20:00, cu Antena 1.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here