„X Factor“: Mihaela Rădulescu i-a tăiat rochia unei concurente

În ultima ediție a show-ului X Factor, desfășurată înainte de galele live, tensiunea a atins cote maxime atât în rândul concurenților, care au vrut să profite din plin de ultima șansă de a merge mai departe în concurs, cât și printre jurați, care a trebuit să ia ultimele decizii în formarea propriilor grupe de concurenţi.

mihaela radulescu x factor rochie

Invitata specială a lui Cheloo în ediția din 17 noiembrie a show-ului, Mihaela Rădulescu, nu s-a dat în lături de la nimic pentru a le oferi o mână de ajutor concurenţilor. Astfel că, pe lângă sfaturile preţioase în materie de media, Mihaela a făcut şi pe stilistul. “Te rog să îmi promiţi că nu mai porţi niciodată dungi din astea late la tv, televizorul îngraşă 5 kilograme! Şi încă ceva, renunţăm pe veci la blugii ăştia”, i-a spus Mihaela concurentei din trupa Double X.

Nici următoarea domnişoară nu a scăpat mai uşor: “Eşti foarte frumoasă, dar eşti prea cuminte îmbrăcată! Vreau să văd şi eu un picior…un decolteu… Dacă îmi aduceţi o foarfecă, acum îi tai rochia!”. Ceea ce a şi făcut Mihaela, spre amuzamentul lui Cheloo, care nu a intervenit deloc.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here