„X Factor“ România: Producătorii din Marea Britanie au aprobat extinderea echipelor cu câte un concurent

Cu doar două zile înainte de startul galelor live ale celui mai nou sezon „X Factor”, difuzat în fiecare vineri, de la 20:30, la Antena 1, juraţii „X Factor” au făcut un anunţ în premieră. Invitaţi în platoul „Acces Direct”, diva Delia, showmanul Brenciu şi rock-starul Bănică le-au povestit telespectatorilor că prima gală live va aduce cu ea câte un concurent-surpriză, în fiecare categorie.

Juriul X FACTORMai exact, în urma discuţiilor purtate cu producătorii „X Factor UK”, datorită faptului că anul acesta s-au prezentat foarte mulţi concurenţi talentaţi, cărora juraţii şi-au dorit foarte mult să le mai acorde o şansă, aceştia au făcut o derogare şi le-au permis celor trei juraţi să îşi mai aleagă fiecare câte un finalist, dintre concurenţii eliminaţi în bootcamp de către colegii lor. Numele acestor trei finalişti vor fi anunţate în prima gală live, care va fi difuzată vinerea aceasta, de la 20:30, la Antena 1. Până atunci, telespectatorii pot veni în ajutorul juraţilor şi îşi pot vota preferaţii pe site-ul xfactor.a1.ro. Mecanismul este simplu, trebuie doar să se logheze cu contul de facebook, să îşi aleagă preferatul pe care ar vrea să îl vadă în galele live şi pot câştiga un smartphone 4G.

„Există o nouă şansă şi asta ne bucură pe toţi trei foarte tare”, a mărturisit ieri rock-starul Bănică, în platoul „Acces Direct”, iar showmanul Brenciu a completat: „unul dintre motivele foarte importante pentru care atât cei de la Fremantle, cât şi producătorii noştri au acceptat schimbarea de regulament este faptul că sunt foarte, foarte multe voci bune, concurenţi pe care telespectatorii deja i-au îndrăgit, iar lucrul ăsta nu te poate lăsa indiferent. X Factor nu te lasă indiferent!”, a completat juratul.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here