Yamira şi-a cunoscut viitorul soţ la mănăstire

Pentru cântăreaţa Andreea Florentina Ispas, cunoscută sub numele de scenă Yamira, se pare că bat clopotele de nuntă. Artista se iubeşte de opt ani de zile cu Mihai Save, un afacerist pe care l-a cunoscut la mănăstire.

yamira si viitorul sot, mihai

Despre momentul când s-au cunoscut, artista are amintiri plăcute, ea afirmând că scânteia s-a aprins imediat, fiind vorba de dragoste la prima vedere. „M-am întâlnit cu Mihai în curtea Mănăstirii Ghighiu din Prahova. În prima săptămână am ajuns la mănăstire şi m-am rugat la icoana Făcătoare de Minuni Maica Domnului Siriaca pentru o relaţie serioasă. În a doua săptămână, în curtea mănăstirii, ne-am întâlnit şi a fost dragoste la prima vedere. Nu mi-am dat seama că dorinţa mi s-a îndeplinit, până când am văzut că lucrurile o iau în serios. Şi m-am amuzat când am realizat că este exact cum mi-am dorit, cu excepţia faptului că este blond, nu brunet“, a povestit cântăreaţa.

Ca în orice relaţie, există urcurşuri şi coborâşuri, astfel că, în cei opt ani de relaţie, cei doi au fost şi despărţiţi, însă destinul i-a adus din nou împreună. „Este un lucru foarte frumos, pentru că am crescut împreună. Eram amândoi în facultate. Ca fiecare relaţie, am avut parte de urcuşuri şi coborâşuri, dar nu am renunţat unul la celălalt. Am fost despărţiţi la un moment dat, eu am fost cu altcineva, dar nu l-am putut uita pe Mihai. Cu acel bărbat am fost plecată la mare în Bulgaria, iar când m-am întors în ţară îmi era foarte rău şi aveam insolaţie. Am ajuns la spital şi, în loc să-l sun pe prietenul meu de la vremea respectivă să vină la spital, l-am sunat pe Mihai. Şi ne-am împăcat. Nu puteam sta unul fără celălat“, a adăugat Yamira.

Pe 25 Septembrie 2016, cei doi îşi vor uni destinele, cu o zi înaintea zilei de naştere a artistei. „În această toamnă ne vom căsători în Bucureşti. Am mari emoţii. Deja am început pregătirile şi sperăm că totul va ieşi aşa cum ne dorim“, a încheiat artista.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here