Yngwie Malmsteen concertează în premieră în România

Aşteptat cu ardoare din 1994, odată cu apariţia celebrei balade “Forever One”, piesă ce era difuzată în heavy-rotation pe posturile de radio de specialitate, CONCERTEAZĂ, în sfârşit, în ROMÂNIA!

YngwieMalmsteen-23012015Aşadar, sensibilul, năbădăiosul, dramaticul, vulcanul de nestins, virtuozul Yngwie J. Malmsteen, un rege al arpegiilor, un adevărat inovator al chitarei electrice alături de legenda Jimi Hendrix şi Eddie Van Halen, cel care a rescris cartea chitaristilor heavy metal prin tehnica şi compoziţiile sale în stil baroc, soseşte pentru prima oară în România, într-un concert memorabil la Sala Palatului, în ziua de 13 mai 2015, începând cu ora 20.00.

Cu o tehnică de-a dreptul incredibilă a fost pentru jumătatea anilor ’80 un adevărat fenomen, virtuozul în neo-clasic devenind în scurt timp idolul a milioane de tineri, inclusiv în România.

Heaven Tonight, You Don’t Remenber I’ll Never Forget, Perpetual, Fire & Ice, Seventh Sign, Forever One, Vengeance, Like An Angel sau Evil Eye sunt câteva dintre cele mai cunoscute piese ale chitaruistului şi care le veţi putea asculta live pe 13 mai.

Vino la cel mai surprinzător concert al anului să-l urmăreşti şi să-l asculţi pe vitezistul, the one and only: Yngwie Malmsteen!

Biletele pentru concertul YNGWIE MALMSTEEN se găsesc la următoarele categorii de preţuri:

1. PRESALE de vineri, 23 ianuarie, ora 12.00, până vineri (inclusiv), 30 ianuarie, exclusiv prin EVENTIM.RO:
CATEGORIA I – 323 RON
CATEGORIA II – 233 RON
CATEGORIA III – 197 RON
CATEGORIA IV – 143 RON
CATEGORIA V – 89 RON
CATEGORIA VI – 53 RON

2. Începând cu data de 2 februarie preţurile vor fi următoarele şi acestea sunt disponibile exclusiv prin EVENTIM.RO.

CATEGORIA I – 359 RON
CATEGORIA II – 259 RON
CATEGORIA III – 219 RON
CATEGORIA IV – 159 RON
CATEGORIA V – 99 RON
CATEGORIA VI – 59 RON

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here