VIDEO „Yodel it“, desemnată piesa anului la Gala Premiilor Radar de Media

După ce au cucerit publicul din România, dar și cel de peste hotare și au reușit să se claseze pe locul 7 în marea finală Eurovision 2017 de la Kiev, Ilinca și Alex Florea au câștigat, cu „Yodel it“, trofeul pentru „Melodia anului” la Gala Premiilor Radar de Media.

ilinca melodia anului radar de media

Câștigătorii au fost aleși în urma voturilor cititorilor radardemedia.ro, iar „Yodel it“ a surclasat piese ca „Ruga” (Lora) și „Iubirea schimbă tot” (Andra). „Le mulțumesc tuturor celor care ne-au votat și care au fost alături de noi pe tot parcursul concursului Eurovision. Acest premiu ne revine atât nouă, cât și echipei TVR, care ne-a ajutat foarte mult. Îi încurajez pe toți artiștii să se înscrie la Eurovision, pentru că este o experiență de neuitat. Nu în ultimul rând, aș dori să le mulțumesc lui Mihai Alexandru și Alexei Niculae, fără de care nu ar fi fost posibil acest succes”, a spus Ilinca.

Ilinca nu a fost singurul artist Cat Music premiat în cadrul Galei Premiilor Radar de Media. Florin Ristei a primit trofeul pentru “Cel mai sexy star TV”. Artistul i-a surclasat pe Victor Slav și Radu Vâlcan. „Mulțumesc frumos pentru premiu. Mă bucur că nu a fost și aici secțiunea pentru cea mai bună voce masculină, pentru că apoi aș fi început să cred că eu chiar știu sa cânt”, a spus amuzat Florin Ristei.

Un alt artist Cat Music care a urcat pe scena Galei Premiilor Radar de Media este Mihai Mărgineanu. El a ridicat alături de Adrian Văncică trofeul pentru „Cel mai bun serial TV”, câștigat de Las Fierbinți. „Mulțumim pentru premiu și pentru încredere”, a spus Mihai Mărgineanu.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here