„Za Za Sing” debutează la Antena 1 pe 5 aprilie

Show-ul de karaoke în care doar versurile contează începe la Antena 1 din 5 aprilie. În fiecare miercuri seară, de la ora 20.30, amfitrionul emisiunii „Za Za Sing”, Liviu Vârciu, va aduce în casele românilor voia bună, distracția, dar și competiția.

Liviu Varciu

În noul show al primăverii, concurenții care urcă pe scenă vor cânta și vor demonstra cât de bine știu versurile, nu doar muzica. De-a lungul mai multor probe, concurenții vor cânta și se vor întrece în versuri, acompaniați de orchestra din platou, astfel că la finalul fiecărei ediții va exista un singur câștigător.

Fie că trebuie să identifice cuvinte lipsă dintr-un vers, fie că trebuie să ghicească următorul vers dintr-o piesă sau să identifice varianta corectă a unei piese, concurenții vor avea parte de provocări, de multă distracție, dar și de invitați surpriză, pentru că în fiecare ediție vedete vor veni în platoul emisiunii pentru a face echipă cu ei la diverse probe.

Antrenant și plin de surprize, show-ul „Za Za Sing” îi va supune pe concurenții fiecărei ediții la mai multe probe, pe parcursul cărora aceștia trebuie să arate că sunt maeștrii versurilor: vor cânta live, acompaniați de orchestra din platou, vor ghici versuri, vor rezolva puzzle-uri cu versuri, vor arăta că au imaginație și vor inventa rime noi.

Printre rubricile emisiunii se numără: „Fredonează ce urmeaza”, „Ghicește ce lipsește”, „Amestecăm și cântăm”, „Fii pe fază, corectează”, „Fii erou cu un vers nou” sau „Cât ghicești atât primești”.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here