Zdob și Zdub, cap de afiș la cea de-a doua ediție Fish Eye FEST

The Amsterdams, Loungerie II, The Kryptonite Sparks, DJ K-lu & Zdob și Zdub completează lista artiștilor care vor face show în cea de-a doua ediție a festivalului de artă și pescuit Fish Eye FEST.

zdob-si-zdub-06052015

Acesta se va desfășura pe durata weekend-ului 3-4 iulie 2015 în Vama Veche, iar intrarea este liberă! Ești gata pentru o experiență de neuitat? Evenimentul este organizat de către Asociația Ad Patres!

Un line-up pentru toate gusturile, două scene, zeci de performance-uri, artă contemporană și delicii culinare dobrogene cu aromă de pește la grătar. Iată ce promite cea de-a doua ediție Fish Eye FEST. De cu seară până la răsărit, în spațiul vibrant de la malul mării vor avea loc expoziții, ateliere, spectacole de teatru și proiecții de filme de artă. Un exercițiu de reinventare a dinamicii zonei costiere sud dobrogene în jurul comunităților locale de pescari, Fish Eye FEST militează pentru valorificarea patrimoniului natural și cultural al zonei Dobrogea Sud în vederea relansării economiei locale.

Desfășurată la început de mai, prima ediție Fish Eye FEST a adunat în aceeași boemă și etern controversată Vama Veche aproximativ 15 000 de participanți în cele două zile de festival, care au dansat prin ploaie într-o atmosferă electrizantă, au cântat și au petrecut până în zori. Pe lângă multă muzică bună în aer liber, ediția de debut Fish Eye FEST a inclus teatru pe plajă, ateliere, seminarii culturale și proiecții de filme cu și despre pescari, iar workshopurile de artă culinară au făcut deliciul gurmanzilor.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here