Zeci de artiști și peste 18 ore de muzică live la cel mai mare eveniment de pe litoral

Europa FM invită și anul acesta toți iubitorii de muzică și distracție la super-evenimentul „Live pe Plajă”, care va avea loc pe 29, 30 și 31 iulie, pe plaja dintre Venus și Saturn! Ajuns la cea de-a cincea ediție, „Live pe Plajă” a devenit un eveniment ce marchează agenda sezonului estival de pe litoralul românesc.

concert Live-Pe-Plaja-Europa-FM 2016Vineri 29 iulie, Smiley, Voltaj, Loredana, FLy Project, Adrian Sînă, Lidia Buble și DeMoga Music Show vor cânta live cele mai iubite hit-uri ale lor într-un concert care va dura mai bine de 5 ore. Muzica bună va fi completată de un spectacol magic de lumini și lasere.

Sâmbătă 30 iulie, Delia, Carla’s Dreams, Antonia, Andra, Vunk și Proconsul vor continua în forță concertele Live Pe Plajă. Muzica live va răsuna până după miezul nopții.

Duminică 31 iulie, Zdob și Zdub, Les Elephants Bizarres, Viţa de Vie, Byron, Grimus și Robin And The Backstabbers vor încheia cel mai mare eveniment de pe litoralul românesc cu un spectacol energic, antrenat de cele mai spectaculoase jocuri de lumini.

Anul acesta, pe lângă invitații anunțați, Europa FM pregătește o mulțime de suprize pentru cei care vor ajunge pe plaja dintre Venus și Saturn. MC-ul concertului Europa FM „Live pe Plajă” este George Zafiu, director de programe și realizator al matinalului „Deșteptarea” de la Europa FM.

La fel ca și anul trecut, intrarea pentru public este liberă! Toate concertele vor începe la ora 19:30.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here