Ziua lui Ștefan – Al 4-lea concert Aniversar

Ziua lui Ștefan
Ziua lui Ștefan

Connect-R ne-a câștigat inimile încă de la primele piese lansate și ni le-a păstrat până în ziua de azi, oferindu-ne hit după hit! Artistul își va petrece aniversarea a 41 de ani, așa cum ne-a obișnuit, la un super concert ,de data aceasta , susținut la Arenele Romane.
Ce-a de-a patra ediție a conceptului „Ziua lui Ștefan” va avea loc pe data de 9 Iunie 2023, Connect-R pregătind un show de neuitat, alături de prietenii din muzică și fanii care vor fi alături de el într-o zi atât de specială.

Vor răsuna hituri nemuritoare precum „Vara Nu Dorm”, „Dă-te-n Dragostea Mea”, „Tren De Noapte”, „Burning Love”, dar și piese care au fost lansate recent și anume „Rita”, „Iasomnie” și „Acasă”. Alături de Connect-R vor urca pe scenă nume mari din muzica Românească și vor crea un spectacol unic și senzațional!

Colegii din breasla muzicală care vor urca pe scenă alături de Connect-R vor fi anunțați pe parcurs, iar biletele vor fi puse în vânzare vineri, 23 Decembrie, pentru toți fanii care își doresc să îi fie alături artistului de ziua sa de naștere sărbătorită printr-un concert grandios și fără precedent.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here