Zoli Toth Project, show spectaculos la Pro Istoria Fest

După mai bine de trei ani de la prima ediţie, Pro Istoria Fest se reîntoarce la poalele Cetăţii Enisala. Festival dedicat întregii familii, Pro Istoria Fest aduce şi anul acesta multe surprize pentru publicul său.

Pro Istoria Fest_Cetatea Enisala

Unul dintre iniţiatorii festivalului, Zoli Toth, îşi va prezenta cea mai recentă realizare, Zoli Toth Project, într-un show spectaculos care aduce împreună genuri muzicale diverse, de la clasic la electro şi rock.

“Sunt extrem de încântat să mă întorc la poalele Cetăţii Enisala, un loc cu o vibraţie specială. La prima ediţie a festivalului am urcat pe scenă alături de Sistem, acum vin să vă propun un show la fel de spectaculos, dar în cu totul alt registru. De abia aştept să mă reîntâlnesc cu publicul Pro Istoria Fest, declară Zoli.

Pe scena festivalului vor urca artişti consacraţi precum Nicu Alifantis & ZAN, Mircea Baniciu, Mircea Vintilă şi Marius Baţu, dar şi nume noi care au avut o ascensiune remarcabilă în ultimii ani: Alina Manole, Alexandra Uşurelu şi grupul Folk Frate.

La finalul show-urilor live, cei prezenţi vor putea urmări două filme documentare: în prima seară, unul despre istoria comunei Sarichioi, pe teritoriul căreia se află Cetatea Enisala, şi în a doua seară, unul dedicat Cetăţii Enisala.

Pentru cei care doresc să-şi prelungească starea de sărbătoare până târziu în noapte, organizatorii au pus la cale un foc de tabără în jurul căruia, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cei prezenţi vor putea beneficia şi de un scurt preambul la recitalul grupului Folk Frate de a doua zi, alături chiar de membrii trupei. Focul de tabăra va fi aprins şi la finalul celei de-a doua zile de festival.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here