Zucchero, recunoscător publicului din România pentru susţinerea de peste patru decenii

Zucchero se pregăteşte pentru turneul “Black cat world tour” din această toamnă, prin care îşi promovează noul lui album şi cu care ajunge şi în România, la Cluj, la Sala Polivalentă, în data de 12 noiembrie, respectiv la Bucureşti, la Sala Palatului, în data de 14 noiembrie 2016.

Zucchero

Cum în muzică a păşit încă din anul 1970, Zucchero e recunoscător publicului român, care l-a păstrat mereu în playlisturile de petreceri şi evenimente speciale, prin hituri precum “Baila Morena”, “Senza una donna” sau “Il volo”, artistul italian mărturisind: “De când am început să cuceresc publicul internaţional cu muzica mea, am avut un mare sprijin din partea românilor. Mă bucur că am posibilitatea să îmi întâlnesc admiratorii în două oraşe importante din România. Noul meu album are mai multe influenţe muzicale, de la rock până la blues, pe care îmi doresc să vi le arăt prin cele două concerte. Ne vedem în noiembrie”.

Biletele pot fi cumpărate online de la toate marile agenţii de ticketing (eventim.ro, bilete.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, biletmaster.ro), de la casa de bilete a Sălii Palatului şi prin www.dieselevents.ro, cu un preţ între 78 şi 348 lei.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here