A treia ediția We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea se anunță spectaculoasă

We Love Music Festival începe să scrie istorie pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea. Ediția We Love Music Festival cu numărul 3 se va desfășura în perioada 15-18 august 2024. Deja știți că Lambada se va auzi cât se poate de tare pe Platoul Fețeni. În plus, Jenny de la Ace of Base, Sonique, In-Grid, Culture Beat, Kaoma, DJ Sash!, Technotronic, Mr. President, Anda Adam, DJ Sava, Bere Gratis, N&D, Alb Negru, Bibi, Adriana Onci, Ro-Mania, DJ Dark&Mentol, DJ Professor, MC Dylma&Pappa M, Andrei Șaguna, Danny The Menace vor urca cu toții pe scena We Love Music Festival de la Râmnicu Vâlcea în perioada 15-18 august 2024. Organizatorii vor anunța pe parcurs și alți artiști confirmați să participe la cea de-a treia ediție We Love Music Festival.

Sunt așteptați în jur de 70.000 de spectatori în cele 4 zile de festival

În cele 4 zile de festival We Love Music Festival, organizatorii așteaptă în jur de 70.000 de spectatori care să „guste” muzică bună și să parcurgă una dintre cele mai frumoase călătorii muzicale în timp. Biletele se pot procura online de pe iabilet.ro. Prețurile abonamentelor cresc odată cu anunțarea primilor artiști din line up.

Așa cum ne-au obișnuit deja organizatorii We Love Music Festival, Liana Stanciu și Nick nnd sunt ambasadorii evenimentului desfășurat pe Platoul Fețeni de la Râmnicu Vâlcea, în perioada 15-18 august 2024.

Liana Stanciu, nerăbdătoare să o cunoască pe Sonique

Ca Ambasador We Love Music Festival, Liana Stanciu abia așteaptă să își întâlnească artiștii preferați.

„Abia aștept să o cunosc pe Sonique, trebuie să-ți spun. Abia aștept să o cunosc în carne și oase pe Jenny de la Ace of Base. Mi se pare fabulos că vin în România acești artiști.
Avem Culture Beat, celebra Mr. Vain, revine Mr. President. O să dansăm Lambada, negreșit. O să dansăm Technotronic, Pump Up the Jam.
O să dansăm Coco Jamboo.
O să dansăm tot felul de piese pe care le știm.
Adelante, Ecuador, Encore Une Fois, de la DJ Sash.
O să dansăm și celebra piesă Tu Es Foutu, a Doamnei Ingrid, de când a debutat. Eu eram deja la radio”
, ne-a mărturisit Liana Stanciu care este încă fascinată de faptul că Ricchi e Poveri au susținut un concert pe Platoul de la Fețeni.

De când scriau site-urile că e incredibil, cum adică să vină Ricchi e Poveri la Fețeni?
Unde e Fețeni? Și când au văzut-o pe femeia absolut superbă, cântând, ploua, și efectiv și-a scos, avea o manta pe care a scos-o și s-a dus în ploaie împreună cu publicul care cânta „Sara perche ti amo”, doamna asta care e Angela Brambati, care e o divă în Italia, adorată. A fost și anul ăsta la Sanremo. Deci a fost o seară absolut spectaculoasă.
Din momentul în care a început We Love Music, ea a crescut, așa, fabulos. Anul trecut am fost în pădurea aia colorată, anul ăsta o să facem alte lucruri.
Râmnicul Vâlcea cred că e un oraș puțin cam, prea puțin cunoscut…
Și a devenit cunoscut datorită acestui festival”,
a mai adăugat Liana Stanciu.

We Love Music Festival crește de la an la an

We Love Music Festival se dezvoltă frumos!

„Însă acest festival pe care noi l-am dorit să se întâmple de la an la an mai bine, a făcut ca anul trecut să aibă o creștere de 270% față de 2022.
Eu cred că festivalul We Love Music a pus Râmnicul Vâlcea pe hartă. Era un oraș, acum e locul în care are loc a treia ediție We Love Music Festival
”,  mărturisește organizatorul festivalului, Marius Chină.

Cum a fost la We Love Music Festival (2023) de la Râmnicu Vâlcea

LASĂ UN COMENTARIU

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.