Actorul român Emil Hoștină, într-o distribuție de excepție serialul „Vremea barbarilor“

History a lansat noua docu-dramă “Vremea barbarilor” printr-un eveniment organizat la Palatul Bragadiru, al cărui invitat special a fost actorul român Emil Hoștină, unul dintre actorii principali ai seriei.

Emil Hostina

Distribuția din rolurile principale este completată de Tom Hopper, Steven Waddington, Richard Brake, Kirsty Mitchell, Ben Batt, Gavin Drea, Nicholas Pinnock și Jefferson Hall, care îi întruchipează pe unii dintre cei mai mari războinicii ai lumii, surprinşi într-unul dintre eternele conflicte ale omenirii – lupta pentru libertate.

În cadrul evenimentului organizat de History, invitații au putut urmări în premieră al optulea și ultimul episod al serialului “Vremea barbarilor”, Distrugere, cel în care joacă actorul Emil Hoștină. Gazda serii a fost Cătălin Ștefănescu, care l-a provocat pe Emil la o discuție despre serial. Mai mult, Garda Romană de la Alba Iulia a oferit un moment demonstrativ de lupte individuale, cu ofițeri romani și gladiatori, formațiuni și strategii militare, spre deliciul celor prezenți.

„’Vremea barbarilor’ mi-a oferit prilejul minunat și neașteptat de a mă intersecta cu un personaj care pare să țină mai mult de fabulos decât de istorie. Serialul aduce în fața publicului întâmplări ale căror reverberații încă le simțim prin țesătura timpului, deși au avut loc cu sute de ani în urmă”, a declarat actorul Emil Hoștină.

În cele opt episoade ale seriei, “Vremea barbarilor” spune povestea ridicării şi căderii Imperiului Roman din punctul de vedere al liderilor rebeli. Este o incursiune viscerală în inima revoltelor contra puterii absolute a Cezarilor.

Romanii i-au numit pe oponenţii lor “barbari” – triburi percepute ca fiind dincolo de limitele civilizației, unde duceau o existență sălbatică și violentă. Cu toate acestea, “barbarii” s-au dovedit a fi bărbați și femei ce au purtat lupte magistrale, care ulterior au influenţat decisiv viitorul omenirii.

Povestea adevărată a luptei de 700 de ani pentru supremație debutează cu momentul în care lumea antică se divide în două tabere: romani versus barbari, în primul episod al seriei, Rezistența.

Premiera serialului are loc duminică, 4 septembrie, de la ora 21:00. Celelalte șapte episoade vor fi difuzate pe parcursul lunilor septembrie și octombrie, duminca, de la aceeași oră.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here