Adonis Crash Boom, Elena şi Emanuela Popescu, pregătiți să cucerească publicul în prima semifinală live „Românii au talent“

În doar câteva zile, românii vor trăi marile emoții ale primului show live alături de primii 12 semifinaliști Românii au talent. Concurenții pregătesc momente extraordinare, cu care își doresc să cucerească publicul și să primească numărul necesar de voturi pentru a ajunge în finală și a intra în lupta pentru marele premiu de 120.000 de euro și titlul de cel mai talentat român, dar și pentru premiul de originalitate în valoare de 10.000 de euro.

Elena si Emanuela Popescu romanii au talent live

Jimmy & Guvid, Grupul Dreams Drums Druum, Adonis Crash Boom și surorile Elena și Emanuela Popescu vor urca vineri pe scena talentelor pentru a-i impresiona pe cei de acasă, dar și pe cei patru jurați, Andi Moisescu, Mihaela Rădulescu, Andra și Florin Călinescu, cu momentele special gândite de ei pentru această etapă a competiției.

Jimmy & Guvid i-au încântat pe toți la preselecții cu un număr plin de umor. Cei doi au parodiat melodia Iarna pe val și au primit ropote de aplauze. Băieții s-au cunoscut acum 10 ani și și-au dat seama imediat că vor să formeze o echipă. Se bazează de fiecare dată doar pe ideile lor, sunt originali și își doresc să câștige capital de imagine, dar și să investească în viitorul lor profesional.

Grupul Dreams Drums Druum este format din 10 membri, care au făcut din muzică un adevărat spectacol la preselecții. Grupul este coordonat de Jean Baptiste Odobeștianu – meloterapeut și licențiat în pedagogie socială – s-a format de curând și este format din copii cu probleme de vedere, dar cu auz absolut. Mentorul lor face terapie prin percuție și muzică cu aceștia, cu instrumente tradiționale africane, asiatice și neconvenționale, iar împreună se distrează și își petrec timpul creând compoziții frumoase.

Adonis Crash Boom romanii au talent live

Adonis Crash Boom a venit din New York să impresioneze românii cu elemente acrobatice și breakdance. Concurentul a făcut gimnastică într-un centru de specialitate de Bronx, iar la 18 ani a început cu street performing în Times Square și a fost remarcat de patronii unui club din Miami, care l-au angajat. După 2 ani petrecuți în Miami, a plecat să danseze în Las Vegas, iar vineri poate fi urmărit live în prima semifinală Românii au talent.

Cele două surori, Elena și Emanuela Popescu, au transmis foarte multă emoție la preselecții, când au cântat melodia You raise me up. Fetele au început să cânte la serbările de la grădiniță și de la școală și au repetat în permanență singure. În momentul acesta, Emanuela este studentă la Facultatea de Medicină veterinară, iar Elena este pasionată de editare video și studiază la Facultatea de limbi străine, însă nu au renunțat niciodată la marea lor pasiune, muzica.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here