Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike și Helena Paparizou – primii headlineri la IntenCity Craiova 2024

Primul lineup al Festivalului IntenCity, care se va desfășura în Craiova, în perioada 28-30 iunie 2024, include staruri internaționale și cele mai cunoscute nume din muzica românească, headlinerii anunțați pentru această ediție fiind Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike și Helena Paparizou.

Alan Walker, unul dintre cei mai de succes DJ din toata lumea, primul artist confirmat inca de pe data de 1 martie la IntenCity, va veni pentru prima dată la Craiova și va aduce cu el hiturile cu care a cucerit inimile fanilor din întreaga lume. Ne vom crea amintiri împreună pe ritmurile pieselor “Faded”, ”Alone” sau ”Fire”.

Dimitri Vegas & Like Mike sunt headlineri la Festivalul IntenCity. Cunoscut pentru contribuția semnificativă în industria muzicii electronice, celebrul duo belgian va oferi un show memorabil pe scena Festivalului IntenCity, unul dintre cele mai importante festivaluri ale României. Cu o carieră impresionantă care a depășit granițele celebrității, ajungând până la dominarea scenei globale a muzicii electronice, Dimitri Vegas & Like Mike continuă să încânte și să surprindă publicul din întreaga lume.

Helena Paparizou, cea care a adus primul trofeu Eurovision în Grecia cu piesa „My Number One”, se numără printre headlinerii festivalului. Renumita solistă se pregătește să ridice fanii în picioare cu hiturile de top, vocea remarcabilă și prezența sa strălucitoare.

Ritmurile explozive ale trupei-simbol Dubioza Kolektiv vor răsuna pe mainstage, vocea și carisma lui Omar Arnaout vor transforma scena într-un loc al emoției și al bucuriei, iar sunetele contagioase ale lui Vanotek vor completa ambianța specială de festival.

Show-uri memorabile la Sala Polivalentă

Atmosfera de la Sala Polivalentă se anunță a fi efervescentă și la această ediție. Seturi și ritmuri dinamice vor fi aduse în fața publicului de artiști internaționali, nume cunoscute din muzica românească, dar și tinere talente.

Până la acest moment sunt anunțați: CTC, Lora, Chicks Luv Us, Pascal Junior, Sllash & Doppe, Petre Stefan, Constanza Pucheta, Byga, Holy Molly, Gabrian, Jet Black, ZO și Minionu.

Lineup-ul pentru cele două scene urmează să fie completat în curând, cea de-a treia ediție a Festivalului IntenCity aducând la Craiova noi stiluri emblematice de muzică, surprize și activități adiacente, care vor oferi o experiență festivalieră unică.

Abonamentele pentru cele trei zile de festival pot fi achiziționate de pe https://iticket.ro/event/intencity-2024 și de la agenția Operei Române Craiova de la Sala Polivalentă din Craiova. Începând din 16 martie, în cadrul campaniei early bird, abonamentele acces general pot fi achiziționate la prețul de 175 de lei. Pentru cei care doresc să se bucure de muzică în condiții VIP, prețul abonamentului este 600 de lei.

Bilete: https://iticket.ro/event/intencity-2024

Website: https://craiovaintencity.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/CraiovaIntenCity/

Instagram: https://www.instagram.com/intencity.festival/

YouTube: https://www.youtube.com/@intencityfestivalcraiova

TikTok: https://www.tiktok.com/@intencity.festival

 

Festivalul IntenCity este organizat de Opera Română Craiova, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Craiova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here