AMC a achiziţionat un nou serial, „The terror“, care va debuta în anul 2017

AMC a achiziționat antologia “The Terror”, o adaptare a romanului bestseller al lui Dan Simmons. Producția va începe în această iarnă la Budapesta cu primele 10 episoade cu durata de o oră. 

The TerrorSerialul va avea premiera exclusivă pe AMC în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină în anul 2017, la doar câteva minute după difuzarea de pe AMC din SUA. Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360 sunt cei care se ocupă cu producția dramei, în asociere cu Studiourile AMC.

Acțiunea din “The Terror” este amplasată în anul 1847 când un echipaj de expediție ce aparținea de Marina Regală și care se afla în căutarea Pasajului de Nord-Vest, este atacat de un prădător misterios care pândește navele și echipajele lor într-un joc al supraviețuirii disperat și plin de suspans.

David Kaiganich și Soo Hugh sunt producătorii executivi, scenariști și co-showrunneri ai serialului. Alte nume mari din industrie cu funcția de producători executivi ai “The Terror” sunt: Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan și Guymon Casady.

Jared Harris a fost distribuit ca personaj principal al serialului. Harris va juca rolul lui Francis Crozier, căpitanul de pe HMS Terror și adjunctul expediției. El este marinar și căpitan briliant, dar un irlandez care a atins apogeul în Marina Regală Britanică și a devenit dezamăgit de fastul și politica sa.

Alți actori distribuiți în serial sunt Ciaran Hinds, în rolul lui Sir John Franklin, Paul Ready, în rolul lui Henry Goodsir, Adam Nagaitis, în rolul lui Cornelius Hickey. Toți joacă roluri ale membrilor echipajului de la bordul navelor. TobiasMenzies întregește distribuția cu rolul lui James Fitzjames, memebru al Marinei Regale.

Loading...

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here