Anca Baltac și Andrei Surdu, pregătiţi pentru prima semifinală live „Românii au talent“

Au mai rămas doar câteva zile până la prima semifinală live „Românii au talent“! Emoțiile sunt din ce în ce mai mari, iar concurenții își pregătesc în detaliu momentele pe care le vor aduce vineri pe scena talentului.

Andrei Surdu romanii au talent semifinala

Românii vor fi martori ai unui show incredibil și își pot vota favoriții, trimițându-i în marea finală și în lupta pentru premiul în valoare de 120.000 de euro. Tot vineri va fi ales și primul candidat la premiul de originalitate al acestui sezon, în valoare de 10.000 de euro.

Cris şi Lori, magicianul Daniel Hex, Anca Baltac și Andrei Surdu sunt patru dintre cei 12 concurenți care vor încerca vinerea aceasta să cucerească publicul și să-l convingă că merită să ajungă în etapa finală a competiției.

Cris & Lori au reușit să o impresioneze la preselecții pe Mihaela Rădulescu. Jurata a apăsat butonul auriu pentru cei doi concurenți și i-a trimis direct în semifinale. Cris & Lori fac parte din ansamblul de balet al Operei Române din Craiova și au creat acest grup special pentru participarea la Românii au talent. Lori face balet de la vârsta de 4 ani și a continuat cu studii în zona artistică, iar Cris este gimnast de performanță, primele medalii câștigându-le pe când avea numai 12 ani. Cei doi sunt foarte buni prieteni și lucrează perfect împreună.

Daniel Hex i-a surprins pe jurați în etapa preselecțiilor cu un număr de magie cu cărți. De-a lungul timpului, Daniel a avut parte de încercări grele, însă a trecut cu bine peste toate. La vârsta de 20 de ani a cunoscut un magician din Noua Zeelandă, care i-a arătat un truc cu o monedă. A început să învețe tot felul de trucuri, a plecat prin Europa și a practicat magia și s-a oprit în Norvegia pentru a-și termina studiile. Este licențiat în Antropologie. Și-a continuat drumul, a vizitat mai multe țări și a ajuns și în Tokyo, unde a avut ocazia să învețe lucruri noi.

Anca Baltac romanii au talent semifinala

Anca Baltac este elevă și a cântat la preselecții melodia I hate men, creând un moment din musical-ul Kiss me, Kate!. Pasionată de muzică, Anca s-a înscris în clasele primare într-un grup folcloric, unde a învățat să cânte muzica zonei din care provine, Hunedoara. A continuat cu dansul modern, iar la 9 ani a început cursurile de canto. În paralel cu muzica a dezvoltat și o altă pasiune, cea pentru sport. În prezent, practică voleiul și, uneori, tenisul de câmp. Concurenta spune despre ea că este o persoană nonconformistă și iubește mâncarea.

Andrei Surdu i-a fascinat pe jurați la preselecții cu o melodie cântată perfect la pian. Concurentul a crescut ascultând muzică, tatăl lui fiind muzician. Prieteni și-a făcut la grădiniță, însă, din momentul în care a descoperit pianul, acesta i-a devenit cel mai buni prieten, preferând ca, sub îndrumarea tatălui, să repete zilnic. În clasa a doua, Andrei susținea primul lui concert la instrumentul pe care-l iubește, iar în momentul de față este elev al Liceului de Arte din Craiova.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here