ANDIA – concert de lansare al primului său EP

ANDIA ne invită la concertul de lansare al primului său EP, Egotic, ce va avea loc pe 13 noiembrie la NORD Events Hall by Globalworth, începând cu ora 18:00.

Vino și tu să petreci alături de ANDIA, să cânți cu tot sufletul refrenele cu care ne-a încântat auzul de-a lungul timpului, să te lași surprins de noile piese de pe EP-ul Egotic, să dansezi până nu te mai țin picioarele, să îți umpli inima de fericire și să descoperi surprizele pregătite de către ANDIA.

“Cu bucurie și emoție în suflet, vă anunț că pe 13 noiembrie voi organiza și susține primul meu concert de acest fel, în București. Lucrăm de ceva timp la acest concept, iar acum este momentul să împărtășesc cu voi cel mai mare proiect al meu de până acum. Este evenimentul dedicat lansării primului meu EP, un concert presărat cu multe surprize pentru voi. Sper să ne vedem în numar cât mai mare”, a declarat Andia.

ALBWHO va pregăti și seta atmosfera la începutul serii în așteptarea ANDIEI și a invitaților săi surpriză pe scenă.

Accesul se face doar pe bază de bilet. Biletele pot fi achiziționate de pe https://www.livetickets.ro/bilete/egotic în limita locurilor disponibile.

Biletul normal include acces la concert.

Biletul VIP  – include accesul la concert + o sesiune privata de meet & greet cu ANDIA, dupa finalizarea concertului, precum și o surpriză din partea artistei.

Accesul la eveniment este destinat persoanelor 18+. În cazul minorilor, aceștia trebuie să fie însoțiți de un adult.

De curând, Andia a lansat prima piesă de pe EP-ul Egotic, “Pentru că”, în colaborare cu Deliric – o nouă piesă de dragoste, un nou hit de pus de repeat, cântecul și videoclipul mult așteptat de fani. Probabil cea mai neașteptată colaborare a anului, dar cu siguranță una care va naște sentimente puternice printre ascultători datorită versurilor, dar și emoției transmise de către artiști. La doar o zi de la lansarea oficială, piesa se află în trending-ul de pe YouTube cu două variante – pe locul 5 se află versiunea live, iar pe locul 6, videoclipul oficial.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here