Animaţia „Capture the flag“, disponibilă în format Blu Ray şi DVD

Animaţia „Capture the flag“ („Fură steagul, salvează luna“), regizată de Enrique Gato, este disponibilă în magazinele de specialitate în format Blu Ray şi DVD.

capture the flag dvd

Pelicula este distribuită de Odeon Cineplex, printre actorii ale căror voci se fac auzite în animaţie regăsindu-se Camilo Garcia, Michelle Jenner şi Javier Balas.

În familia lui Mike Goldwing, să călătoreşti în spaţiu este ceva obişnuit: atât tatăl, cât şi bunicul lui au fost astronauţi. Numărătoarea inversă spre o aventură spectaculoasă începe în momentul în care viteazul puşti în vârstă de 12 ani află că un miliardar excentric plănuieşte să ajungă pe lună, cu scopul de a fura valorabilele ei resurse naturale şi de a distruge steagul american pus de către astronauţii Apollo XI de la istorica aterizare pe lună.

Mike, alături de bunicul lui, cei mai buni prieteni, Amy şi Marty şi de un cameleon isteţ, pornesc într-o misiune incredibilă pe lună, determinaţi să dea peste cap planul malefic al miliardalului, să salveze steagul şi să îşi reunească familia.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here