Anisia Gafton glumește cu Cove, de luni, la „Vorbește lumea“

Anisia Gafton, câștigătoarea premiului de orginalitate din sezonul al șaselea „Românii au talent“ și cea care a cucerit o țară întreagă cu umorul ei, va fi alături de Cove în platoul „Vorbește lumea“, începând de luni, pentru a prezenta și analiza cele mai importante subiecte din lumea mondenă și nu numai.

Anisia Gafton“Mă bucur foarte tare că o să prezint alături de Cove emisiunea Vorbește lumea. Abia aștept. O să fie o experiență minunată și o să fac oamenii de acasă să râdă. O să ne distrăm”, a declarat Anisia Gafton.

În ediția de luni, 20 iunie, Maria Constantin și Marcel Toader, proaspăt întorși de la filmările pentru „Ferma vedetelor“, ne vor dezvălui că nu și-au putut stăpâni dragostea pentru Cipru și s-au reîntors pe meleagurile cipriote pentru a filma un nou videoclip al Mariei.

Corina Bud va fi și ea prezentă în platou, alături de Cove și Anisia, pentru a lansa noua ei piesă, iar Ana Culcer le va vorbi telespectatorilor despre alimentația și îngrijirea sugarilor pe timp de caniculă.

LASĂ UN COMENTARIU

Please enter your comment!
Please enter your name here